Hawaii Brädspel

Väggdekor/Väggord fyll inte livet med

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Mini A Ture, Julien + Robin Rain Set Ombre Blå

Poster - Forest deer grå 30x40cmFive Seasons Star Rain Set (Junior) CerisePoster - Afrika karta ram 21x30cmNaturehike - Vattensäker mobilhållare 10 cm - Touch, Grön, M

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Fjällmark Kaitum Extension 2PPoster - USA karta ram 21x30cmPoster - Frankrike karta ram 40x50cmGummistövlar Lemon Jelly taupe, LjusbrunEat clean : mer näring och mindre skräp i maten 9789176610381MTNG Jara TAN, Sand/camelIGI CO gul, GULProfessional Inkjet High Gloss A4 Fotopapper 50st

Tack ❤

Min tid är nu

Handmixer, 600W, Rostfritt stål
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

2287 Cotu vit cream, VitLeonore warm Dr.Martens Svart, SvartKENOVA CHELSEA Svart, Svart

Sandra Sixtyseven Svart, SvartKeen, Revel III, Herr, Magnet/Tawny Olive

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Trälåda "Skedar & Slevar

Väggdekor väggord väggtext Kärleken övervinner allt

Heavy Duty Flat 8.0 SvartaSkosnören - Stylish sneaker 130cm, GrönPlatta Poly 9.0 120cm Döskallar på Svart

Paw Patrol Handduk 30 x 40 cm Lila
1537437987500

RangerKakfat - Gulli - SvartWireless Phone Headset PELTOR WS XP Alert MRX21A2WS6 - hjässbygelUSB LADDKABELStar Wars, Figur, Kylo Ren, 78 cmMjuky - Brunbjörnen Max MjukisdjurCarson FrontlastareRengöringsduk till glas, bil, hjälm, glasögon

Tandborsthållare för Barn - GrodaKids Concept, Födelsedagstårta, Blå/mintFoam Roller, BlåPoster A4 21x30cm Better With Music

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Konstgjord Snö-Instant Snow-2st.Poster A4 21x30cm Macaron RainPoster A3 30x42cm RosesPoster A4 21x30cm #Hope VitJulgranskula Rosa Johannes

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Julgranskula Grön LouisePoster A3 30x42cm Better With MusicJulgranskula Grön Arne

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Julgranskula Blå MattiasJulgranskula Blå Ulrika

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

disksvamp hållare fäste svamp diska tvättställ ordning förvaringJulgranskula Röd Elias

Ganzo MultiTool G201Poster - Jul krans No.4 21x30cmPoster - Bob Marley No.3 40x50cm

Voluspa Amaranth Jasmine Classic Maison Boxed Votive Candle 85g

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

och Pommes, Salt Peppar Set och Hamburgare qnfkjw5228-Kryddströare

Produktnummer: 10393842

Hamburgare och Pommes, Salt och Peppar Set

Storlek : Höjd 5.5-8.5cm Bredd 6-7.5cm Djup 3-6.5cm

Material : Porslin

Häftiga salt och peppar kar som liknar en hamburgare och pommes. Kul grej att ställa fram på grillparty.

Fin inredning till dukningen när det är hamburgare på menyn

Meningen med hela skiten…

Poster - Marmor fjäril No.2 50x70cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Ganzo MultiTool G203Grön Smoothie Retreat 9781583948606Låt bönor förändra ditt liv 9789188429285

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - Målade läppar 30x40cmPoster - Diamant guld no.1 21x30cm

Poster - Grön växt A3 30x40cmPoster - Bougainvillea med fjäril 40x50cmTavla trä med öppnare och text "Den bästa ölen är en öppnad öl"Poster - Målade Lejon 40x50cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - Sosa girl 40x50cmPoster - Margarita recept A4 21x30cmPoster - Trädgårdsnattviol 40x50cmPoster - If you can´t get A4 21x30cm

Boken finns att köpa här.

Poster - Independent 30x40cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Renberg Set Pepparkvarn / SaltkvarnFjäril poster - tavla - Monark Danaus plexippus 30x40 cmREHAU Vattenspridare, 2 armad, Premium

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Manillamärken - stl. 5x10 cm - Grön - Julgran - 15 st
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Pelargon "Ringo 2000 Scarlet Star" 5 frö Nyhet!Oljelampa till värmeljus 52 cm - antik mässingLavendel Munstead War 20 frön
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • No1 Exxent Knivar Skärpstål Bryne FuturePraktiska kökstextilierBrix JarKey Burköppnare GulMetallgarderob med draperi
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Avloppsskydd - slaskskydd - universalSnögubbe i zinkkruka
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Champion Salt- & Pepparkvarn
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • En samling med 6 antika ölglasmodeller med dekor av öletiketterBodil & kul ljusstake röd 5 ljus

Over and out.

Klara