Ninja Print, High Concept, Sällskapsspel

Didriksons, Boardman Kids Set 2 Dusty Sosa

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Tenson, Galactic Regn Set Orange

Fårskinn - EKO - grått mörka kanterPoster - Best Friends No.1 30x40cmOrganic People Tiled floors cleaning eco gelColeman Biker +10

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Väggdekor väggtext väggord - DON'T FORGET TO SMILE TODAYPoster - Sverige karta ram 50x70cm10st LED Antikljus i vax med TIMER och GLIM-lågaLaCrosse Hampton II 6" Kängor, Dam, OliveMjölkskummare, Äggskummare, Visp, batteridriven1 Flaskpåse i Tomte-utförande för läsk- glögg- och vinflaskor mmVäggdekor väggtext väggord - FAMILY ALL BECAUSE TWO PEOPLE FELLLeaf Namsos Sneaker, Dam, Sosa

Tack ❤

Min tid är nu

Skechers oliv strech, Grön
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Emoji Kudde Deluxe (Stor 35CM)Tavla Känn dig som hemmaHavsö Erika 2.5 Kaffebryggare

Stövel hög Bullboxer Svart, SvartBdk Svart leather, Svart

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 New Balance Coast V4, Men, Galaxy

Tärningsset D6 - Vortex Röd (CHX27844) - Brädspel

True North Stövel Ströva, Junior, FuchsiaOrange Flat (Brandgula)TRÅDLÖS DÖRR/FÖNSTERSENSOR FÖR SEC-ALARM200/210

Guldros 24k
1537437987500

4Living Bomullsmatta "Smile" 80x150 cm VitBliz Active Motion Smallface VitKraftig arbetshandske GUIDE 12Radiokåpa Sync Radio Digital HI-VIZHopfällbar tratt i silikon - BlåAGA Happy Pure Vit2Fast2Fun QuadroJet drönareAlga, Fem Myror är fler än fyra Elefanter, Lär om siffror (SE)

Skulptur Ring på fot guldfärgad 59 cmbabyFEHN Safari SängmobilPoster A4 21x30cm Vit OwlPoster A3 30x42cm Girl Power

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Bokstavstavla - SvartFanni K Home Stories Bomullsmatta "Aamu" Blå/Vit 60x90 cmPoster A4 21x30cm WillowGlögg Vinflaska Dekoration Hållare - JultomteJulgranskula Grön Emma

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Julgranskula Rosa LinnéaPoster A3 30x42cm Raining LoveJulgranskula Rosa Magnus

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster A4 21x30cm Wounded DeerPierre Cardin Bäddset - Påslakanset Taupe 240x220

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

4Living Halkskyddsmatta 30x150cm VitBäddset - Påslakan Parken Spjälsäng

Julgranskula Grön LukasPoster - Tomten och renen 30x40cmBuffalo Kylskåpsmagnet

Kolsyrespararen PET - dispenser

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Bianco stövlar, Svart Heel Round qnfkjw5221-Kläder

Bianco Round Heel stövlar.

Modell: 26-49912 Round Heel Ankle Boo

Meningen med hela skiten…

Poster - Flamingo Shine no.1 40x50cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Leon Zezar no.2 30x40cmMade by Marys gröna frukost 9789163611896Väggdekor / Väggtext - Kaffepaus

15324212664902228635381886865163.jpg

Väggdekor väggord väggtext Good friends are like stars storVäggord - En matsked kärlek, en tesked gräl...

Poster - Vinglas 40x50cmPoster - Färgglad Kolibri A3 30x40cmPoster - Forever Together A4 21x30cmPoster - Målad Apelsin 40x50cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - Trianglar Grå 40x50cmPoster - Vit häst 21x30cmPoster - Svart stjärna A3 30x40cmPoster Fjäril - Kålfjäril A3 30x40 cm

Boken finns att köpa här.

Väggdekor Det gröna trädet | 100x70cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Träskylt katt toa wcFjäril poster - tavla - Utethesia ornatrix bella 21x30 cmJulljus / Stearinljus med Julfigurer för Julen

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Drömfångare vit
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • DELTACO ojordad apparatkabel, vinklad CEE 7/16, IEC60320 C7, 1m,Bordslöpare i Organza - Champagne glitterDammsugarpåsar Electrolux ZCS 2000
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Bonneville - SvartJulservisen Juletid med guldkant i 18-delarPelargon diva Orange ice 5 fröIndiskt soffbord
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Aluminium dubbel sidomarkis 160 x 600 cm gråVimpel Blommor
 • Vad är ditt drömjobb?
 • vidaXL Konstväxt Orkidé med kruka 65 cm vit
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • König Handmixer 200 W vit (KN-HB20)Örngott Alexander

Over and out.

Klara