My Village - Brädspel

Didriksons, Boardman Kids Set 2 Aquarius

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Väggdekor/Väggord fyll inte livet med

Reima, Regnställ Tihku MarinblåPoster - Big Ben london 21x30cmGod Jul På Toa - Underbart set i 3 delar - TomtePoster - Feelings are much like waves No.3 40x50cm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Lifeventure - Tech CaseVisent Beaver Creek 4PEspandrilles Hilfiger Blå, BlåPoster - Lets get lost No.3 40x50cmSandalett Bdk Svart, SvartEcco Cruise 84167351052 , Dam, VitSandal Bdk rosa, RosaCrocs Classic Clog K, Melon

Tack ❤

Min tid är nu

Bäddset - Påslakan Sweet Life
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - Afrika elefant karta 3 50x70cmVägglykta dubbla hjärtan med glaskoppar ljuslyktaPaula Ten Points lightbrun, Brun

Varmfodrad Axelda Svart, SvartLarmdekal med Kamera logo

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 US Polo Traniers Galan, Man, Vit

Panzer Grenadier: The Kokoda Campaign - Brädspel

Tenson Teyah Sandal, Junior, BlåVit SilkHålsåg set i 12 storlekar. Storlekar: 19mm-127mm.

Jävligt god BBQ 9789198332704
1537437987500

Paraply krok svart automatisktBliz Active Matrix sports glasses - Gul w purple multiHelmask SCOTT SariHörselskydd PELTOR HTM79P3E - hjälmfästeHappy Friend, Princess SpjälsängPokemon Mareanie Stort Gosedjur Plysch Mjukis 30cm2Fast2Fun - Focus Reality med FPV drönareTonife Zirconia Ceramic Kitchen Knife - 7" utility knife

Domino Spel Deluxe 28 bitarMotorola MBP140 Audio BabymonitorPoster A4 21x30cm Make NoisePoster A3 30x42cm Brush Strokes

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Äggkokare 350W - VitPoster A4 21x30cm FashionFLAGGA - IRLANDAromalampa i Keramik Ananas BrunTavla Bästa Vänner Gin/Tonic

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Julgranskula Blå LeoJulgranskula Grön MollyJulgranskula Röd Eva

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster A3 30x42cm Mojito DrawingJulgranskula Grön Ulf

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Grön GustafLarmad Dörrstopp - Svart

Julgranskula Grön LovisaSkylt Maison, MetallPoster - Bob Marley No.3 30x40cm

Prydnadsljus - Champagne

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

the Bear Emmy stövlar, Svart S Shoe qnfkjw5214-Kläder

Shoe the Bear Emmy stövlar.

Läder

Modell: STB1015 EMMY S

Meningen med hela skiten…

Poster - Flamingo Vit shine 30x40cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - But first coffee No.11 30x40cmVäggord - A House is made of...TVÅLFAT LITEN VÅG, MARMOR

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - Papegojor no.3 30x40cmPoster - Beautiful Thoughts A4 21x30cm

Affisch/Poster Bon Appetit Ord/Text/Skrift 33x48cmPoster - Röd Flowers 40x50cmPoster - ALL I NEED IS YOU A3 30x40cmVarghuvud

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - Paris Eiffeltornet umbrella 21x30cmPoster - Pingvinungar 40x50cmPoster - Göteborg ram A4 21x30 cmPoster Insekt - Grön enbärfis A3 30x40 cm

Boken finns att köpa här.

Ljusslinga mässing, 390cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster Bror - Morbror A4Avtappningsslang 25mm/25mVäggdekor katter lyktstolpe bord

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • 400 stk.100x165 mm (A1) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Rosenskära Cupcakes Vit 8 fröKnivslip med 3 olika sliparKalender med datum-klossar
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Daiwok Pastamaskin Helauromatisk, VitBetty Boop Salt- och PepparströareGastroMax Vitlökspress 17,5 cmMusik - Canvastavla
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Ed Hardy Poster In memoryAnanasskärare - OXO Good Grips
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Bubbelplast Air Cap 75 X 300 cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Game of Thrones - Antique MapMetallskylt "Crazy Dog Lady Lives Here"

Over and out.

Klara