Dekorativa cirklar att fästa på väggen, svarta

Ugnsmatta av Silikon - Multifunktionell

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Kuling, San Marino Regnställ Gul

Tenson, Saturn Cerise RegnställKuling, Ottawa Fodrat Regnställ Sunshine GulOcean Rainwear Galonbyxor (Herr), svartMFH Kartkompass

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Trespass Travel PillowVisent Buffalo Creek 2PMcnett - reparationskit tältPoster - Sverige karta ram 21x30cmGummistövlar Lemon Jelly svart, SvartEat clean : mer näring och mindre skräp i maten 9789176610381Sixtyseven Sabina blå, BlåPoster - Sverige karta ram 70x100cm

Tack ❤

Min tid är nu

Skechers, Flex Appeal 2.0, Dam, Vit
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Ecco Intrinsic 3 83955301007, Dam, VitSneakers IGI CO Svart, SvartSittdyna Fårskinn - grått långhårig mörka toppar

Sixtyseven Estelle cuero, CognacClarisse Ten Points wool brun, Ljusbrun

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Martens 10072600, Herr, Röd

8Bit Box - Brädspel

Ecco CS14 53868401001, Herr, SvartWallet Ninja 18 i 1 Multiverktyg KröditkortsstorlekLid Sid - Släpp ut ånga

Dubbelt hjärta "Hjärtan"
1537437987500

Beer Pong bollarRace Jet Spectra Variant: HögerTower 200 dörrgymHörselskydd PELTOR Optime II Hi-VizHörselskydd PELTOR Optime IIBRubens barn EcoBuds FernRubens barn Cutie Outfit Rosegarden10 st jul- och gratulationskort med kuvert.

100st blixtlåspåsar 50x180mm utan skrivfält till mat, pärlor mmMotorola MBP87 Babymonitor WiFi Kamera Uppladningsbart BatteriGERHARD Retro Jul PapperslöparePoster A3 30x42cm Tranquil

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A3 30x42cm BirdsThe Artful Vegan 9781580082075Poster A4 21x30cm Mama BearPoster A4 21x30cm SinkingPoster A3 30x42cm Serendipity

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster A3 30x42cm Mama BearJulgranskula Blå PeterJulgranskula Grön Ulla

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster A3 30x42cm Blå JellyfishJulgranskula Rosa Arne

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Rosa ErikHirams gröna kokbok 9789127134799

TOURIST COOLER CS-28S SUPERVampyrtänder, IskubsformPoster - Gemotri Rådjur 40x50cm

Väggord - Välkomna Välkommen Welcome

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Vagabond stövlar, Svart Joyce qnfkjw5207-Kläder

Vagabond Joyce stövlar.

Modell: 4608-140 Joyce

Meningen med hela skiten…

Poster - Glassar No.3 40x50cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - But first coffee No.22 40x50cmElk Ridge - 206- jakt-kit 2 knivar och knivslipVäggdekor / Väggtext - Pannkakor

15324212664902228635381886865163.jpg

Toalettrings värmare dekorationPoster - Ananas guld 1 40x50cm

Affisch/Poster Askhole Fonetisk Skrift 33x48cmPoster - Makeup face A3 30x40cmPoster - Dream without fear 40x50cmPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.1 40x50cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - Palm färg A3 30x40cmFLAGGA - FrankrikMortel VitPoster - Bokstaven I A3 30x40cm

Boken finns att köpa här.

Indiskt sängbord

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Buskbrytböna (ekologiskt frö) Maxi 5 fröÄngel 3 AssvidaXL Paraplyställ 48,5 cm fyrkantig stål svart

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • MotKatt
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Kylskåpsmagneter - Stl. 4,5-5,5 cm - 3 stDammsugarpåsar AEG Vampyrino SXDammsugarpåsar Siemens Big bag 3 l
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Pensel- / pennställ 6+6Coca Cola - PhotographyGlas - TessServis 36-delar Modern i fältspatporslin
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Tallrik AhthuriumGame of Thrones - Map of Westeros and Essos
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Skrivbok Halmstad
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • vidaXL Snurrbara barstolar utan armstöd 2 st konstläder svartvidaXL 4 Justerbara bordsben i svart 870 mm

Over and out.

Klara