Fast And Furious: Full Throttle - Brädspel

Route 66 Metall Skylt

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster - Berg marmor och rosa 21x30cm

Marylin Monroe Metall SkyltPoster - Dog fashion Målad 40x50cmTenson Monitor Regnställ (Herr) SvartPoster - Zebra Rainbow 21x30cm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Naturehike Vattentät mobilförvaring Large 15 cm - Touch, Grön, LVaude Mark L 2PAmazonas Tarp - Jungle tent proEspandrillos EMMA Rosa, RosaCrocs, Swiftwater Flip, Dam, Navy/VitStövlett EMMA grå brun, BrunEspandrillos röd, RödBDK SANDAL PLATEAU 1100, Svart

Tack ❤

Min tid är nu

Tavla med text My dad will always be my king
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Sneakers Skechers midn garden, RosaPoster - Afrika elefant karta 1 30x40cm4x Magisk Nanosvamp - Rengöringssvamp, Non-Chemical

Patricia Ten Points Svart, SvartAlice Ten Points chelsea, Svart

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Glasögonlåda/Glasögonbox Vit

Play, Crazy Doodles

Kyl- och Frystermometer. -30º till +40ºMaku Svart Knivset 5 DelarDrömfångare - Enhörning,16 cm

Platta Poly 9.0 120cm Hotrosa
1537437987500

Kökstermometer GråMoscow 9 Variant: HögerBliz Active Tempo - Metallic BlåHörselskydd Howard Leight Clarity C2Visitkortsställ, VisitkortshållareUnicorn Enhörnig Gosedjur Plysch Mjukis 24cm, PurpleVäggdekor - I Love CoffeeDiskborste silikonborste borste (Rosa)

Hitta Rätt i Villa Villerkulla, Brädspel (SE/FI)4x Dammsugarpåsar - Universal - Kinesiska MärkenDamparaply dubbelfodradPoster A3 30x42cm Kissin'

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A4 21x30cm Emoji WiFiPoster A4 21x30cm Under The OceanPoster A3 30x42cm Born To Be WildTesil Mr Tea & Kaffe kompienPoster A3 30x42cm Ballerina Shoes

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster A3 30x42cm My Favorite MomJulgranskula Grön RobinPierre Cardin Bäddset - Påslakanset Grå Randigt 200 x 220

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster A3 30x42cm Sunshine DreamJulgranskula Grön Berit

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Rosa Kjellkrans fjädrar ägg

Kudde Sammet Rosa rund40 st Airam LED 5,5W/ 470 lumen E14 C35 KYPoster - Grön växt Maspalomas No.2 Svartvit 21x30m

Poster - Grön växt Maspalomas No.3 - Svartvit 50x70cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Poster Forest 30x40cm Flamingo - qnfkjw5201-Djur & Insekter

Produktnummer: 8094941

Vacker poster med motiv av en Flamingo, finns i flera storlekar. Superläcker att kombinera i olika tavelcollage.

Tryckt på högkvalitativt, obestruket papper som håller länge.

Ram ingår ej.

Storlek: 30x40cm

Poster, Affisch, Print, Prints

Meningen med hela skiten…

Strimlaren - Grönsaksskärare

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - But first coffee No.14 40x50cmKnopp - keramik rund - krämAmpelhållare vallande Border Collie

15324212664902228635381886865163.jpg

Träryggspärm A4, 60mm (Svart)Poster - Dinousarie barn no.3 A4 21x30cm

Småskyltar för plantering 14x6cmBultsax 14", 350mm.Poster - G Klav Guld no.1 A4 21x30cmPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.5 40x50cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - Färgstänk Liggande A4 21x30cmPoster - A FRIEND IS No.1 40x50cmTavla/bild med vargarKarta med Skrapa / Scratch Map / Världskarta - 42 x 30 cm

Boken finns att köpa här.

Väggdekor väggord If people are trying to bring

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Tratt 110 mmAmpelhållare Hollandse HerdershondVerktygsvagn med 8 lådor svart

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • König Personligt skyddslarm (SAS-APS10)
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • 50 st / förp bi mini dekorS Jar-Sea AirvidaXL Konsolbord MDF vit
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Blommor och fåglar-väggdekorKonstrotting trädgårdsset Athen aluminium 2 stolar + bord svartKönig Brödrost 2 skivor 7 rostningsnivåer vit (KN-BT20)Pokemon Badhandduk Poncho, blå
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Pizza Fat3D Fjäril väggdekal
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Skolsax - L: 16 cm - Rund - Högersax
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Vas turkosVit siluett tomte med släde

Over and out.

Klara