ALF, Skattjakten

Beyblade Burst Wave 2 Wyvron

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Matthew True Blå - Kungen fan - Cars bilar 2

Didriksons, Waterman Kids Set Sharp BlåMini A Ture, Robin Lining, K Violet IceHust&Claire, Regnställ PlumFive Seasons Star Rain Set (Junior) Cerise

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - Elefant öknen 40x50cmBaladeo scarfVisent Beaver Creek 4PKanna slipin espandrill, SvartEspandrillos EMMA navy, BlåRengöringssvamp - Non-Chemical-Magisk Nanosvamp - 5stGulligt hårspänne med tomteluva med glitter i tofsenSandalett Effortless olive, Grön

Tack ❤

Min tid är nu

Sneaky Steve Embrace Sneaker, Dam, Vit
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Små paket borddekoration/julgruppsdekoration jul 12 stSneakers Skechers vit, VitTvättnötter

EMMA high, SvartKÄNGA Rosa Ne Rosa, Rosa

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Sneaky Steve, Concrete Boot, Herr, Brun

Poster - Flamingo Rose 21x30cm

Skechers Flex Advantage 2.0 - The Happs, Sneakers, Herr, Dark NavyCrocs Handle It Gummistövel, Junior, NavyTrälåda "Bag in box"

Platta Poly 9.0 120cm Stark Röd
1537437987500

SDS set. Mejsel och borr. 12 delarMagnifier Spectra Variant: HögerOne-Dish Vegan Revised and Expanded Edition 9781558329423Armbågsskydd Adapt Tennis ElbowHörselkåpor KASK SC2Afro-vegan 9781607745310Mjuk Nalle 70 cm sittande brunTraxxas Slash Pro 4x4 Platinum

Winning Moves, Kasta Gris Jumbo (SE,DK,FI,NO)Affisch Poster Karta över Sverige med Text Sweden 33x48Affisch Poster Emoji Hjärta Love Peach Persika 33x48Super Lim!

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A3 30x42cm Challenge Yourself VitToucan Tea InfuserPoster A3 30x42cm LashesPoster A3 30x42cm Succulent SquarePoster A3 30x42cm Saturday Loading

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster A3 30x42cm You PromisedJulgranskula Blå UllaJulgranskula Rosa Bengt

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Affisch Poster Pudel Hund Hundras Målning 33x48Julgranskula Grön Elin

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Yankee Candle Classic Large Jar Sea Air Candle 623gPleasure of Life Adventsljusstake Guld 50cm ljuslykta bordslykta

Kniv och skalare i keramik (Färg: Grön)Batteri Hilti 24V Ni-Mh 3500mAh SFL 24Poster - But first coffee No.10 40x50cm

Poster - Ocean woman No.4 21x30cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Nature skor, Svart Emma qnfkjw5195-Kläder

Nature Emma skor.

Modell: 1002-09 EMMA

Meningen med hela skiten…

Poster - I love Ice Cream No.10 40x50cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Peperoni No.1 30x40cmPegasus Christmas Carousel Ljusstake Filipiniana ArtGlasknopp - Klar rund boll

15324212664902228635381886865163.jpg

( Väggdekor, Väggord ) Dröm, Minns, LevPoster - Dinousarie barn no.4 A4 21x30cm

Poster - Solros 40x50cmAffisch/Poster When You Love Ord/Text/Skrift 33x48cmPoster - G Klav Guld no.2 40x50cmPoster - COCO Guld vit 40x50cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Väggdekor - LadyPoster - Best Friends No.10 21x30cmRitkol / Träkol - 0,5 x 15 cm - 5 stVäggord - When i think of love...

Boken finns att köpa här.

Väggdekor - Roses Lady

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

vidaXL Klarvattenpump 600W 3000L/hAmpelhållare "Old time" motorcykelLyxig filt/pläd/ överkast av finaste kamelull, storlek 140 x 200

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Dammsugarpåsar Bosch GL 45 Pro Power Allergy
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Skrivbok PolenHobbysax - Högersax - L: 21 cmDammsugarpåsar Canvac Q Premium LCD
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • 8 st julklappsetiketterGastromax Purepress med 2 bladSolpanel 50WvidaXL Flytande bok/CD-vägghylla i MDF svart
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • FräsborrRosa blommor - Väggdekor
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Wood's Avfuktare MRD10
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • vidaXL Herrbetjänt i metallPoster Fjäril i röd A4

Over and out.

Klara