Poster - I love you 4 21x30cm

Blixten Mcqueen & Bärgarn wiz no Tires - Cars bilar - Original

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Jerry Drivechain - Tank Coat #36 Pitty - Cars bilar - metall

Kuling, San Marino Ofodrat Regnställ RosaKuling, Vilnius Regnvantar Charmy TurquoiseMini A Ture, Charlene Robin Regnställ Créma De PecheFive Seasons Star Rain Set (Dam) Cerise

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - Afrika karta giraff ram 50x70cmMcNett Handduk - PT Pod RödVisent Lisbon 5PFärgade vattenpärlor - 6 gram, PurplePoster - USA karta ram 30x40cmLaCrosse röd neoprene, RödSixtyseven Sabina brandy, CognacBdk 18513 ibiza vaq militargr, Grön

Tack ❤

Min tid är nu

Crocs Classic Clog K, Pool
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Reebok F/S HI 2431, Dam, VitLjuslykta - Jag älskar dig, kopparfärgadDELTACO Fönster larmdekaler, 10st 35x44mm, 6st 60x74mm

Multiverktyg i kröditkortsformat med fodral (11 i 1)Patricia Ten Points blå, Blå

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Grönsakskärare

Tärningsset D6 - Gemini Blå-röd (CHX26829) - Brädspel

Ljushållare vägg MammaStar Wars, Canvas sneakers för barn, The Force AwakensHeavy Duty 5.0 Röd/Svart

Raspberry Flat (Ljusrosa)
1537437987500

Ljusslinga Dew Drop med 80 LED och Batteridrift med TIMERELEGANT FOTORAM GLASPÄRLOR 20X24 CMBliz Active Motion Smallface VitKALIBRERINGSGAS H2S,CO, CH4, OHörselskydd PELTOR Optime IP3EVäggdekor - Bird HouseJulduk, Almedahls Slädfärd, 90x90cmTopraiders Viper V12, radiostyrd båt

Ravensburger, Mix Max (Nordisk)Handgjorda Pop-Up JulkortKids Concept, Tält, X, gråPoster A3 30x42cm Think Positive Be Positive

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A4 21x30cm Best Mother In The WorldKonstgjord Snö-Instant Snow-2st.Poster A4 21x30cm Grå and SimpleLjuslykta Metall rosa guld 11cmPoster A3 30x42cm B.I.T.C.H

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Julgranskula Grön ErikJulgranskula Röd MargaretaPoster A4 21x30cm Wall

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Julgranskula Blå JoakimJulgranskula Grön Eric

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Happy Guy KorkskruvGourmetvego : vegetariska menyer för livsnjutare 9789113076010

Poster - Peace marmor 21x30cmAmpelhållare/ blomkrukehållare Dvärg pinscherPoster - Jul ren No.1 30x40cm

Poster - Svart stjärna A4 21x30cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

ECCO vinterstövlar, Grå Ukiuk qnfkjw5189-Kläder

ECCO Ukiuk vinterstövlar.

Moulded anatomical foot bed . Full direct-injected PU sole technology with a leather welt is highly comfortable, hard-wearing, light and flexible The best of ECCO, combining innovative comfort with style.

Modell: 22105302539 ECCO UKIUK

Meningen med hela skiten…

Poster - I love Ice Cream No.11 30x40cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - But first coffee No.26 40x50cmThis Crazy Vegan Life 9781557885388COCO Chocolate Vit gold No.2 70x100cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Spårskruvmejsel med greppvänligt handtag och magnet ( SL 5x100)Poster - Dinousarie barn no.2 40x50cm

Poster - Makeup face 40x50cmPoster - Färgade läppar A3 30x40cmPoster - Palmkvist no.3 21x30cmPoster - Hello gorgeous skrivstil 40x50cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Hjärta "I LOVE YOU" till Alla Hjärtans DagPoster - HOME 40x50cmPoster - Kolibri i färg stående A4 21x30 cmAmpelhållare strävhårig Tax

Boken finns att köpa här.

Emerio Donut Maker Rosa

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Dekorplast Ljusgrå StenBrödkavel bokvidaXL Sminkbord Arabella vit inklusive pall

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • vidaXL Vinställ för 8 flaskor metall
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Cult Design Wabi Sabi Kruka Stor 19x12cmTala Spritspåse Extraförstärkt 45 cmUniversalsax - Höger - L: 21 cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster Why fit in Svart/Vit A4Tråd 12-ljus batteridriven ljusslinga med mässingstrådBusk Petunia dubbel röd Pirouette 10 frönBaktillbehör Bakformer
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Insektshotell 25x10x30cmAmor vincit omnia Väggord
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Havsö Leo 3.0 Bords- och smörgåsgrill
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • vidaXL Påsfri multicyklonisk dammsugare rödTrähjärta "Pappa...Farfar"

Over and out.

Klara