Kahuna brädspel spel

Taia Decotura Japan - Cars bilar ORIGINAL METALL - Deluxe

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Cars 3 Tatueringar 25st

Sedanya Oskanian - Cars bilar - metall - originalKuling, San Marino Ofodrat Regnställ GrönMetallskylt 15x20 cmTenson Monitor Regnställ (Herr) Svart

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

WIFI Led remsa 5 meter 300 lampor fjärr och AC adapterFox outdoor - SlangbellaFjällmark Tarfala Professional 3PLifeventure paraply - TrekPoster - Lets get lost No.1 40x50cmLaCrosse Svart, SvartEspandrillos cream, Sand/camelBdk Ibiza asia grå, Grå

Tack ❤

Min tid är nu

Expressgel Casco 3G
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Zombie Head StearinljusNylonlampa Rosa LoveDamskor Kmb blå, Blå

New Carol Svart, Svart1455 Blundstone suede, Svart

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Ljusslinga koppar, 390cm

ALF, Skattjakten

Tenson Hike Flip Flop, BrunÄngel med glashjärta i presentpåsePlatta Poly 5.0 Vit

Wild salmon Flat (Rosa)
1537437987500

Aromalampa, Vit BuddhaRace Jet Spectra Variant: VänsterVäggord - Welcome to our home STOR!Ganzo MultiTool G202-BWireless Phone Headset PELTOR WS XP Alert MRX21P3E2WS6- hjälmfästeBäddset - Påslakan You MeLyktor FjärilBSD Viper Pro 1/10

Alga, Guinness World Records, Brädspel (SE)Winter Season Inslagningsset för Paket Röd/BrunbabyFEHN Safari SängmobilPoster A3 30x42cm Blå Feather

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A4 21x30cm Too GlamCold Steel Classic Steak Knives 6pcs setPoster A3 30x42cm Cloudy MountainsFacing heaven : välkommen till sichuanköket 9789127155268Poster A3 30x42cm Leaves

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Julgranskula Röd NiklasJulgranskula Blå BeritPoster A4 21x30cm Paris Je T'aime

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Jamie Oliver Terrakotta Vinkylare Vintage Blå 19 cmJulgranskula Blå Mattias

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Blå RobertTechnaxx trådlöst säkerhetslarmsats TX-104, 1P66, grön

Julgranskula Blå SophiaGrensax 62 cmPoster - Jul krans No.3 40x50cm

Poster - Papegoja maspalomas No.1 21x30cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Vagabond Creamy beige sneakers, Cintia qnfkjw5184-Kläder

Vagabond Cintia sneakers.

Modell: 4528-280 Cintia

Meningen med hela skiten…

Poster - I love Ice Cream No.9 30x40cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

5 st gula Tesniglar till tekoppen250 st Fraktetikett 2st på A4-ark med kvittodel, laser, STECOCO Chocolate Vit gold No.4 21x30cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Kakform svart, VintageVäggord - Jag kryper tätt...

Älskling Doftljus, presenttipsAffisch/Poster Karta över Växjo 33x48cmPoster - Palmkvist no.4 30x40cmPoster - Ananas Rainbow 30x40cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - Fruktmix 40x50cmPoster - Vit Tiger 40x50cmPoster - Krydda Basilika A4 21x30cmVäggord - A true love story never ends

Boken finns att köpa här.

Poster - Fyra fjädrar A3 30x40cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Grå trianglar i rad A3 30x40cmCitatmagnet HavamalHQ Parkettborste diameter 32 mm med naturhår (W7-60355N)

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Cushtie Kudde
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Tesil Silikon TepåseIGENIETTI Durkslag 16 cmPoster Boxarhandskar, 50x70 cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Trälåda " När vi äter...Early Bird skål rosa PIP StudioPåfågelsblomster(gazania) F1 Big Kiss Vit flame 10 fröFörkläde citroner
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Välkommenskylt med älgmotivSkål - Paquerette
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Nespresso Kaffekapslar Expressokapslar 3st
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Karta över Grängesberg, DalarnavidaXL Toalettsits med hård stängning MDF stenar

Over and out.

Klara