Tärningsset D6 - Vortex Solar (CHX27823) - Brädspel

Beyblade Burst Startset Wyvron W2

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

LED list 5m med fjärr Vitt ljus - IP65

Justin Parson - Cars bilar 2 - metall - originalDidriksons, Boardman Kids Set AquariusTenson, Plasma Stripe Regnställ LilaKuling, Helsinki Skalhandskar Charmy Turquoise

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Didriksons Disa Coat (Dam) VitVäggdekor väggtext väggord - IM NOT A ONE IN A MILLIONSalewa - Transflow Vattensystem 2,0 LFjällmark Tarp 240X Lite OlivePoster - Hollywood ram 21x30cmCrocs Freesail Shorty RainBoot, Dam, LemonSandal Bdk grön, GrönEffortless rosita, Rosa

Tack ❤

Min tid är nu

Väggdekor väggtext väggord - FÅGLAR
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - Butcher Shop Nöt 30x40cmEcco Intrinsic 83955301001, Dam, Svart2287 Cotu vit cream, Vit

Isform Hjärna7443 Bdk Stövel Svart, Svart

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Skolett Sixtyseven Vulcano, Svart

Fruktsallads Kit

Laced zipperboot mens, BrunEcco CS14 53868401001, Herr, SvartTunna Runda Poly 3.0 Bruna

Platta Poly 5.0 Mörkbrun
1537437987500

Hopfällbar Pall för hemmet, campingen, husvagn mm - 100kgDrinkspel Pokerset med drinkglasTält Lite 3, True NorthTonife Zirconia Ceramic Kitchen Knife Complete Gift Set - 5 pcs!LiteCom Plus Headset 446 MHz - hjässbygel PELTOR96 st söta VÄRMELJUS med TIMER, flimrande låga och batteri DYNKYLundby, Småland barnkammare2Fast2Fun - Focus Reality med FPV drönare

Affisch/Poster Foto Pagod med Sakura Blommor 33x48cmMonopol Harley-Davidson Monopoly, Monopol4x Dammsugarpåse - Bosch/Siemens D - E - F - G - HDNAmic Primary Long Tights, Petit Floral Lichen

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A3 30x42cm Brush Stroke GoldOrrefors Jernverk Gjutjärnsgryta, 3,5 liter, TurkosPoster A4 21x30cm Julius CeasarPoster A4 21x30cm Heart DreamcatcherPoster A4 21x30cm Ocean From Above

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Julgranskula Rosa MariannePoster A4 21x30cm Bottled PoetryPoster A3 30x42cm Trust Me Röd

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Jamie Oliver Terrakotta Skål Vintage Blå 31 cmPoster A3 30x42cm Mother's Day Kurbits

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Röd Anita4Living Bomullsmatta "Jerry" 60x90 cm Röd

Julgranskula Blå JohnGrensåg i SK5 stål - 58 cmPoster - Marmor grön plant No.3 50x70cm

Normandie Kylskåpsmagnet

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Duffy sneakers, Rosa 84-01875 qnfkjw5179-Kläder

Duffy 84-01875 sneakers.

Modell: 84-01875

Meningen med hela skiten…

Poster - I love Shawn Mendes No.3 30x40cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Sköldpadda no.4 30x40cmPoster - Vit Horse Art 21x30cmHälsokostlexikon med grundrecept 9789188362179

15324212664902228635381886865163.jpg

Fika 9781607745860Väggdekor - Artsblomma Modell 01

Väggord - The House RulesPoster - Girl Power no.2 40x50cmPoster - Palmkvist no.9 30x40cmMagiska Rostfritt Stål Rengöringsborste-2 St

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Emaljskål Mumintrollet 6 dl från MuurlaPoster - Svarta wings 30x40cmPoster - Butcher Shop Nöt 40x50cmPoster - Trianglar Rosa A4 21x30cm

Boken finns att köpa här.

Poster - Drömfångare 21x30cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Toalett LED BelysningSkolsax - L: 16 cm - Rund - Vänstersax90 Hilton pall höj och sänkbar 495:-

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Träbokstäver Mr & Mrs
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • OWNC Doftvax Glasburk 18-p Miljövänligt Spiced VanillaKakform - ParaplyCult Design Orient Festfat Small 15 x 8 cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster Origami häst A42 rullar x 10 meter dubbelhäftande tejp. 6 mm bröd.Örngott IdaÄgghöna i porslin med matt glasyr
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Adam Örngott Hjärta Eget namnJolly Light ljusslinga med trådbollar vit
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Magisso svart tårtspade
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Vileda Ångmopp RefillVas Tor vit/brun 25cm

Over and out.

Klara