Meeple Circus: The Wild & Aerial Show (Exp) Brädspel

Barbie Horse Adventures - The Big Race - Gameboy Advance (begagnad)

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Beyblade Meteo L-Drago + Launcher

Jerry Drivechain - Tank Coat #36 Pitty - Cars bilar - metallReima, Regnställ, Joki, BlåPoster - Världskarta handmålad grön A3 30x40cmHust&Claire, Regnställ Sunflower

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Svart-vit liggande prydnadskatt, 33 cmVaude Sioux 1000 SYN -6Tält Visent Royal Deluxe XL 8PVisent Möja 4P tältEspadrillos plateau kaki, GrönBELLINI EspadrillosEspandrillos leather mushroom, Sand/camelCharlotte of sweden blå, Blå

Tack ❤

Min tid är nu

Poster - Lets get lost No.4 40x50cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Leaf Namsos Sneaker, Dam, SosaSneaky Steve Stoked High Sneaker, Dam, Light BeigeEcco Biom Lite 80200359503, Dam, Grön

EMMA lacedankleboots, SvartLjuslykta - Världens bästa mormor, vit

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Ankleboots Carmela Svart, Svart

Poster - Alfabet svart/grå 40x50cm

Ecco Terra Evo 82650452358, Herr, OrangeEcco CS14 53866402001, Herr, GråSkosnören - Stylish sneaker 130cm, Neon gul

Beetroot Flat (Lila)
1537437987500

Tomte Textil Röd/Vit 84 cmDrinkspel Bowling, Shuffle & CurlingSM Kompassfodral Svart/orangeBomber Compression Leggings, grön/grå, AnarchyHörselskydd PELTOR Optime II Hi-VizHörselskydd PELTOR H31P3KPennskrin röd pandaVäggdekor - Panda Kärlek

Majas Cottage Family symbol lykta familjDragon Dance, BrädspelBeurer Baby videomonitor 2-in 1 BY99Babolat Cabin Bag Xplore

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A3 30x42cm Sosa Brush StrokesTechnaxx Dörr och fönster sensor TX-86 för TX-84, vitPoster A4 21x30cm FashionPoster A3 30x42cm Livet Er NåPoster A4 21x30cm Flawless

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Skolplansch Canvasvepa - ParfymJulgranskula Rosa AnnPoster A3 30x42cm Crying Ink

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Vas, Turkos/BrunJulgranskula Rosa Christina

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Grön JohnVäggdekor/Väggord - Fjärilar Sovrum

Trädgårdslampa, belysningspelare, Pollare, LED E27Julgranskula Blå SandraPoster - Marmor palmblad 21x30cm

Poster - Blomma med humla 70x100cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Duffy Sneakers, Vit qnfkjw5174-Kläder

Duffy sneakers.

Modell: 73-41785 73-41785

Meningen med hela skiten…

Poster - I Love Shawn Mendes No.4 21x30cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Alfabet stor och liten Svart 40x50cmPoster - Horses No.2 30x40cmVoluspa Suede Blanc Decorative Tin Candle 99g

15324212664902228635381886865163.jpg

Ampel- blomkrukehållare Berger PicardVäggdekor - Artsblomma Modell 08

Poster - I love my bed 40x50cmPoster - Pingvin Family 40x50cmPoster - Palmkvist no.7 21x30cmPoster - Koalabjörn 40x50cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - Målade Lejon A4 21x30cmToalett LED Belysning-8 olika färgerPoster - Lejon Namibia 21x30cmPoster - Rödklöver A4 21x30cm

Boken finns att köpa här.

Poster - Brun fjäder 21x30cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Life is short buy the shoes 21x30cmBrix MAXI JarKey BurköppnareVäggkalender Look At Sweden 2019

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Trälåda "Kaffefilter" med häst
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Kruka Pokal antikvit - 30 cmSENCOR Vattekokare i Glas, 2LKamado kolgrill Pizzasten, Keramisk 36 cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Daiwok Grillspett, 6 delar Teflonbelagd med trähandtagKarta över Mjölby, ÖstergötlandKeramisk kökskniv 28cmAkleja Mc Kana giants mixfärg 20 frö
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Taklampa svart BAYASGastromax Hushållsburk 3,5 L
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Stekpincett Nylon 290 mm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Upplyst trähus natur batteridriven med timerChampion Grendosa 6-vägs

Over and out.

Klara