Väggdekor/Väggord @ My Place

Britax, BABY-SAFE² i-Size Babyskydd Storm Grå

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Hooman - Cars 2 bilar

Tractor as Stormtrooper - Cars Bilar - Star Wars Limited EditionDidriksons, Waterman Regnställ Warm CerisReima, Tihku Regnställ RosaTenson, Saturn Herringbone Blå

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - Best Friends No.1 30x40cmVäggdekor väggtext väggord - EVERY LOVESTORY IS BEAUTIFULTrespass Travel PillowTrueNorth Arctic Lite 3PFärgade vattenpärlor - 6 gram, TransparentROOM SERVICE EspadrillosEspandrillos dustyrose resår, RosaEcco Cruise 84167351052 , Dam, Vit

Tack ❤

Min tid är nu

Sandal Bdk Gold, Gold
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - Issues No.1 30x40cmDamskor Grön Comfort blå, BlåSneakers Skechers vit, Vit

Charlotte laced Svart, SvartBroddkänga Alpi RED, Röd

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Led-slinga med Bokstäver och Nummer

CARCASSONNE: OVER HILL AND DALE

Tenson, Whistler Snökänga, Herr, Dark KhakiNew Balance, REVlite 890v6, Löparsko, Herr, GråTunna Runda Poly 3.0 Svart

Skosnören - Stylish sneaker 130cm, Blå
1537437987500

Firestone SilkKökstermometer GråMoscow 3X Variant: HögerDra på lakan 120x200 cm SvartHörselkåpor ZEKLER 412DBHHörselkåpor ZEKLER 403Rubens barn Cutie Karin5m LED-Strip Kit 4.8w/m (Stänktät) m. Fjärr + Nätagg (Välj Färg)

Mattel, UNO, SpelkortWhen I Dream (SE)Parvel® BabyvaktPoster A3 30x42cm #Hope Vit

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A4 21x30cm ViolaPoster A3 30x42cm FashionAffisch Poster Karta över Sverige Flagga 33x48Poster A3 30x42cm Flour DancerAromalampa i Keramik Elefant Turkos

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster A3 30x42cm FlamingoJulgranskula Grön OskarPoster A3 30x42cm All Good Things

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Julgranskula Rosa OlofJulgranskula Röd Birgitta

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Pierre Cardin Bäddset - Påslakanset Chevron 240x220Julgranskula Grön Cecilia

Smart mat för dina barn 9781407561981Dekorativ Kaktuslampa med LEDPoster - Älg No.1 30x40cm

Yankee Candle Sugaröd Apple Small Jar

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Vagabond sneakers, Svart Zoe qnfkjw5170-Kläder

Vagabond Zoe sneakers.

Modell: 4326-050 Zoe

Meningen med hela skiten…

Poster - COCO Marmor Svart 30x40cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - I love Ice Cream No.3 30x40cmMagiskt badlakan - Aprikos/rödMade by Marys gröna frukost 9789163611896

15324212664902228635381886865163.jpg

Väggdekor / Väggtext - BlåbärspajVäggdekor väggord väggtext some people are so poor

Poster - I love MUM A3 30x40cmPoster - Apa 40x50cmPoster - Purple flower A3 30x40cmLjusstake rund svart 28cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - Målat lejon 40x50cmVäggdekor Julmotiv med tomte | 120x120cmPoster - Hjortar mönstrade liggande A4 21x30cmKudde Minions 40x40cm

Boken finns att köpa här.

Poster - If you can´t get A4 21x30cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Väggdekor Grandparents House Rules | 88x42cmHörnskrivbord Datorskrivbord brunMOLLY HISSGARDIN 180 X 100 CM

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Tristar Värmefläkt Cirkulär 1800W PTC
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Batteridrivet ljus i vax fladdrande låga 17,5 cm och timerVinöppnare EONSuddgummi "Läppstift" Rosa
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Diamant guld no.9 40x50cmGastroMax Bakpensel 15,5 cmCanon AS-120 desktop calculatorHandmålad med rött och vitt vin som motiv
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Toalett hjärta VäggdekorJUDGE GRYTUNDERLÄGG ROSTFRITT EXPANDERANDE
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Parkettborste 32 mm Svart
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Hobbysax Universal - Höger - 18 cmJulduk Löpare God Jul

Over and out.

Klara