Late Night Alias

Britax, Baby-Safe Plus SHR II Flame Röd 2018

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

100st snöflingor i akryl

Stora keramiska köksknivar - 3 st/setMemo Rojas JR - Mexican Racer - 4000ex Limiterad Cars 2Lindberg, Cardiff PantsCelavi, Basic Regnställ Havsblå

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Tenson Galactic Fodrat Regnställ (Barn) SosaDidriksons Okuda (Dam), svartColeman Biker +10Coleman Bering 6 familjetält. Stabilt, lättmonterat och väldesignat tält.Fjällmark Pop-Up Mosquito NetPoster - Sverige karta ram 21x30cmLaCrosse grön, GrönEffortless sandal oceano, Blå

Tack ❤

Min tid är nu

Väggdekor väggtext väggord - A true lovestory
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Ljushållare vägg KärlekBäddset - Påslakan Sweet Life2790 LAMEW Gold, Gold

Baby kläder silikonformSixtyseven chelseaCurlingboots, Svart

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Stövlett Bullboxer Svart, Svart

Ghostbusters: The Board Game brädspel spel

MIA BRAKO Svart, SvartTåliga Diskhandskar av Silikon - GråCrocs Handle It Gummistövel, Junior, Navy

Skosnören - Stylish sneaker mönstrade 130cm, Amerikanska flaggan
1537437987500

IR Styrenhet till RGB LED strips - 24 knapparManuell Knivslip Knivvässare GulSkylt Mamma Du är bästPoster A4 21x30cm Mama!!!Hörselkåpor ZEKLER 412RDHHörselkåpor Zekler 412SVäggdekor - Tiger Ex-STOR VitVäggdekor - I Love Coffee

Spiderman, kuddePeliko, Bellz, SällskapsspelMotorola Babymonitor MBP621Damparaply Dubellfodrad

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A4 21x30cm WhalesPoster A4 21x30cm Entrance1st LED-Lampa E27 A60 DIM-TO-WARM FilamentPoster A3 30x42cm Ice Cream ConeToalettdekal -HIT THE TARGET

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Pleasure of Life Ljusstake set guld lyktaPoster A3 30x42cm Pixel StrokeJulgranskula Rosa Leif

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Julgranskula Röd TheodorPoster A4 21x30cm Chocolate Popsicle

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Moleskine Keith Haring Collectors edition A5, linjerad inklStjernsund Hängare Knopp Sammet Svart 5,5 cm

Väggdekor - Fågel på kvistJulgranskula Röd GöranKorg Vit 34 cm

Centro America Kylskåpsmagnet

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Svart Mia Sandaler La qnfkjw5166-Kläder

Lekker sandal med glidelås bak som gjør den lett å få på seg. Sandalen gir god plass til foten. 
Hælhøyde er 3 cm.

Meningen med hela skiten…

Poster - Flamingos Maspalomas No.1 40x50cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Alfabet stor och liten Svart Blå 40x50cmPoster - Man And Women 30x40cmLjuslykta Metall rosa guld 14cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Väggdekor / Väggtext - Det här köketTomteluva för barn, Röd

Poster - Sjöstjänor A4 21x30cmPoster - Krokodil 40x50cmPoster - Röd Flower power A4 21x30cmPoster - Forever Together A4 21x30cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Yankee Candle Classic Large Jar Linden Tree Candle 623gPoster - Världskarta Gul 40x50cmPoster - Lemonad recept 40x50cmPoster - Här bor en prinsessa A4 21x30 cm

Boken finns att köpa här.

Poster Fjäril - Svavelgul höfjäril A3 30x40 cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Väggdekor Trädet med pippin | 110x70cmvidaXL Paraplyställ löv stål svartPoster - Born to be wild rosa A3 30x40cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • ProPlus Testinstrument 7-polig 12 V + 2 adaptrar 343524
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Silkflower Papperskorg 36 cmPelargon "Ringo 2000 Scarlet Star" 5 frö Nyhet!Dorre Mandolin 37,5 cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Dammsugarpåsar Hoover Sensory TS 1600 till 2399Palettblad wizard Golden 15 fröArts in Stone Mormor - Presentpåsar vid köp av minst 3 st.Home - Where you treat... Väggord Familj
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Together we make STORT Väggord VäggtextLED slinga /strip 5 m, grönt ljus, för utomhusbruk IP-65
 • Vad är ditt drömjobb?
 • No1 Exxent Pajform Pajformset Ø 12,5 cm, 4 st med lös botten
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • vidaXL Tvättkorg i bambu rektangulär mörkbrunFlytande snabblim för plastsvetsning med UV InnovaGoods

Over and out.

Klara