Endeavor: Age of Sail Brädspel

Britax, Holiday Steel Grå

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

2 st Beyblades Burn Phoenix Och Zero G med dragare - Takara Tomy

Alex Carvill - Cars bilar 2 - WGP Staff - metallUgnsmatta av Silikon - MultifunktionellDidriksons, Boardman Kids Set Bright GrönVossatassar, Svevar Regnställ Rosa

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Barn slips barnslips jul söt cool häftig fin olika färgerPoster - Zebra Rainbow 40x50cmPoster - Feelings are much like waves No.4 30x40cmVaude Mark L 2PMFH Hochstein - 2 personerEspandrilles Hilfiger pattern, Sand/camelLaCrosse Svart, SvartEspandrillos leather salmon, Orange

Tack ❤

Min tid är nu

BDK Eva vac. acai grå, Grå
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Ananas-fat RoséguldKorkstopp VintunnaYdun Woden vit, Vit

Wrangler, Java Sneakers, Dam, Dark NavyBroddkänga Alpi Svart, Svart

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Patricia Ten Points blå, Blå

Ninja Print, Ritjakten, Sällskapsspel

KÄNGA Rosa Ne Svart, SvartReebok Classic Lthr 2267, Herr, SvartCrocs Handle It Gummistövel, Cerulean Blå

Orange Flat (Brandgula)
1537437987500

Skosnören - Sneaker 130cm Army SosaBult och muttrar. 240 delar. M4-M10.Moscow 9CHandhållet rektangulärt förstoringsglas med handtag och LED-LampHandledsskydd med skena AdaptFat metall svart/guldRubens barn blå nappflaska och nappRubens barn Skötset

1:12 R/C MB Unimog U300 Military 2,4GHz 100% RTRPeliko, Labyrint 3.0, Brädspel (SE)Yu-Gi-Oh! Adventskalender Julkalender 2018 LIMITED EDITION!Affisch Poster Födelseår år 1995 Nittiotalet 33x48

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Slangkoppling 19 mm (3/4”)Poster A4 21x30cm Don't Break HeartsVäggord - TvättstugaPoster A3 30x42cm Misty OceanPoster A4 21x30cm Don't Kill My Vibe

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Julgranskula Blå CharlottaPoster A4 21x30cm Light BulbPoster A4 21x30cm Challenge Yourself Vit

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Julgranskula Blå EricJulgranskula Röd Wilma

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Rosa ArneJulgranskula Grön Anders

2 rullar Dokumenttejp, Osynlig tejpJulgranskula Rosa NiklasFlaskhållare Röd Katt

Poster - HEELS WITH BOWS No.1 30x40cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Sort Girlhood Sandaletter Svart qnfkjw5162-Kläder

Et par høyhælede sandaletter med steiner i semsket skinnimitasjon. Sandalettene har åpen tå og vristrem med knapping. Bruk den til skjørt eller kjoler for en elegant look til fest. Hælhøyde er 9,5 cm.

Meningen med hela skiten…

Vänskaps hjärta i presentpåse, Best friends

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Doftljus, Scented Candle - Tro hopp kärlekPoster - Häst no.1 21x30cmLED lampa - Blå - 9,5cm

15324212664902228635381886865163.jpg

TVÅLFAT LITEN VÅG, MARMORPoster - I´m sorry No.3 40x50cm

Poster - New York 4 A3 30x40cmPoster - Lejonhona 40x50cmPoster - Humla & fjäril 40x50cmPoster - You and me no.1 21x30 cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - You & Me Vit A3 30x40cmPoster - Världskarta handmålad grön 40x50cmPoster - Vit häst 30x40cmPoster - Svarta vingar 40x50cm

Boken finns att köpa här.

Poster - Life is short A4 21x30cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Uppsala A3 30x40cmvidaXL Solsegel Oxfordtyg kvadratiskt 3,6x3,6 m antracitFjäril poster - tavla - Utethesia ornatrix bella 30x40 cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • vidaXL Rullgardin i bambu 120 x 160 cm natur
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Gulliga 3 svarta katter väggklistermärkeTesil KannaDrömfångare virkad Rosa
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Ritzenhoffs Ölglas Huss 2007GastroMax Baksporre 15,5 cmPlåtskylt Golden retriever design 20x15cm varning skyltFjärilar & Växt Toadekor Toalett dekor
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Ampel kedja L39 Vit142 Timor litet bord med champagne färg 590:-
 • Vad är ditt drömjobb?
 • No1 Xantia Skärbräda 41x25 cm Teak ändträ
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Lazer cut ljusstake med bymotiv vitBartavla Ölkapsyl

Over and out.

Klara