Favor of the Pharaoh Brädspel Spel

Britax, Skötväska Olive Denim

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Köttmörare

Dud Throttleman - Mood Springs #33 - Cars 3 - Bilar - NyhetRoute 66 Metall SkyltDidriksons, Slaskeman Regnställ Rosa/LilaKuling, Vilnius Regnvantar Charmy Turquoise

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Celavi, Regnbyxor Solid Dark NavySvart-vit liggande prydnadskatt, 33 cmPoster - Elefant öknen 21x30cmFjällmark Andö Oxford 4MColeman Cortes 4Espandrillos leather shinyBLAC, SvartPoster - Saturnus planet ram 2 21x30cmMjölkskummare, Äggskummare, Visp, batteridriven

Tack ❤

Min tid är nu

Effortless rosita, Rosa
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - Sverige karta ram 40x50cmNoNation Sneakers Nuga, Dark GråGalant Tavelram A3 Vit

Sneakers Bullboxer rosa, RosaSneaky Steve, Coney Boots, Dam, Light Brun

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Zestjärn / rivjärn med handtag

Spel - Yo ho ho!

Clarisse Ten Points Svart, SvartVeggie twisterTenson Teyah Sandal, Junior, Cerise

Tunna Runda Poly 3.0 Vit
1537437987500

Sugarbeet Flat (Beige)Eleganta Handgjorda Fotramar 20X24 CMRace Jet Variant: VänsterLED VAXLJUS - SET MED 3 LED RIKTIGA VAXLJUS, VITADAPTER TILL LADDARE AFWireless Phone Headset WS5 XP PELTOR Blåtooth - hjälmfästeL.O.L. SURPRISE! LOL Friends Premium Väggdekor Tapet RosaMjuky - Elefantungen Scott Gosedjur

Carson brandbilBRIO - 34020 Labyrint med övningsplattorTactic, Frågespelet om Sverige (SE)Kids Concept, Klossar, Edvin, 10st, multi

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A3 30x42cm Gloomy ZebraPoster A3 30x42cm Challenge Yourself VitAffisch Poster London Big Ben Westminster Bell Svartvit 33x48Poster A3 30x42cm Julius CeasarPoster A4 21x30cm Just Look At Your Face

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster A4 21x30cm Jævla KlisjePoster A4 21x30cm Orange SplashJulgranskula Blå Molly

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

LED-strålkastare, 10W 3000K + PIR, VitAffisch Poster Pudel Hund Hundras Text Målning 33x48

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Grön BeritBukett med rosor av tvål - lila

Yankee Candle Classic Large Jar Viva Havana Candle 623gYankee Candle Classic Small Jar Turquoise Sky Candle 104gSchneider Lampdon Lamputtag inf 1-v 2p J BP P-vit

Poster - Gemotri Rådjur 30x40cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Sandalett Heel, Blå In Slip qnfkjw5156-Kläder

Sandalett i slip-in-modell med öppen tå. Den svarta är i naturtrogen skinnimitation och den blå är i fin mockaimitation. Liten dold resårkil på vristens insida ger skön passform. Snygg, rejäl klack som är klädd i skinnimitation.

Ovandel: skinnimitation
Foder: skinnimitation
Innersula: skinnimitation
Klack: klädd med syntetskinn, syntetbotten
Yttersula: tunn, finräfflad syntetgummi
Klackhöjd: ca 8 cm i stl 37

Meningen med hela skiten…

Änglar, sittande på sten, Love

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Vinställ - Botten upp!Poster - But first coffee No.16 30x40cmButterflystol i skinn, Brun

15324212664902228635381886865163.jpg

Väggdekor / Väggtext - Sleep in the KitchenBorrsats HSS. 13 storlekar. 1,5mm- 6,5mm.

Poster - New York 2 A3 30x40cmAffisch/Poster Fashion/Mode Ord/Text/Skrift 33x48cmPoster - Röda stövlar A4 21x30cmPoster - Dreams are Coming True A4 21x30cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.6 40x50cmPoster - I love Mexico 40x50cmPoster - WE ARE the WORLD A3 30x40cmPoster - It all makes sense 40x50cm

Boken finns att köpa här.

Sushimatta / Sushi Rullare / Matta för Sushi - Bambu

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Magnetöppnare - World's best dadDekal Dansande kobra med "dubbla avgasrör"Poster - Alfabet svart/grå 30x40cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Kapsylöppnare väggmonterad
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Ljusstake för varmeljus svartLöpare CasablancaDammsugarpåsar Philips City Line Geneva FC 8426
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Dammsugarpåsar Volta Modelys U 6200 till 6290Dorre Gratängform TREND 41 x 24 cmJulservisen Juletid med guldkant i 18-delarDekorationshjärta Grått 60x60 cm Hjärta Väggdekor
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Sax rostfri 190 mmLjusdekorationer10-set
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Antique mini stjärna på fot röd 55cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • 12 Solcellslampa LEDRanex by Smartwares Classico Lyktstolpe 230V 175cm

Over and out.

Klara