Alga, Diamond Detectives

Britax Go Prambody Wood Brun

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Britax, Åkpåse Shiny Blå

Väggdekor / Väggord Lär dig livets stora gåtaCars 3 Tatueringar 25stKuling, Vilnius Regnvantar Sunshine GulKuling, San Marino Ofodrat Regnställ Gul

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

LED-Lampa E27 RGB 4W (med fjärr)-16 färgerFive Seasons Star Rain Set (Dam) CeriseMFH - Kartkompass - ProfessionalScouttält Fjällmark Särö+ 6MTrueNorth Arctic Dome 3PEspadrillos plateau kaki, GrönLaCrosse Hampton II 6" Kängor, Dam, EggplantEspandrillos beige, Sand/camel

Tack ❤

Min tid är nu

Snygg, Tuff, rund, trendig kökstimer stoppur magnet
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - Gotland ram 40x50cmPoster - Life is to short to worry about stupid No.1 30x40cmReebok F/S HI 2240, Dam, Svart

2287 Cotu vit cream, VitWrangler, Creek Fur, Dam, Jeans

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 EMMA Chelsea, Svart

Spurs: Gambler Expansion - Brädspel

Sainu Kmb Svart, SvartLaced zipperboot mens congac, CognacSneaky Steve Jerome Sneakers, Herr, Navy

Platta Poly 5.0 Ostron Beige
1537437987500

Raspberry Round (ljusrosa)Julpåse Tomte Hjärta 3stNOR 360 Variant: VänsterBliz Active Motion Smallface SosaDUBBELSLANG SR 952Bäddset - Påslakan Döskallar RödVäggdekor - One Fine DayMjuky - Elefanten Mylo Mjukisdjur

Minidrönare med Wifi och telefon kontrollTrådlös övervakningskamera - IP kamera med dörr- och fönstersensAffisch Poster Frankrike Paris Eiffeltornet 33x48Kids Concept, Babygym NEO, natur

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Casall Yoga wheelPoster A4 21x30cm Thanks For The Looks MomPlopr. - kapsylöppnaren som öppnar varje flaska med ett ljudligtPoster A3 30x42cm Wine GuidePoster A3 30x42cm Uppsala

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster A3 30x42cm Saturday LoadingPoster A4 21x30cm BeachyJulgranskula Grön Viola

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Släggyxa 2800gramPoster A3 30x42cm Ballerina

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Blå ElinJulgranskula Blå Yvonne

4Living Dörrmatta "Welcome/Goodbye" Flerfärgad 50x80cmJulgranskula Röd Olof40 st Airam LED 5,5W/ 470 lumen E14 C35 KY

Poster - Alfabet stor och liten Blå No.2 21x30cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Sandalett Florence, Svart qnfkjw5153-Kläder

Sandalett Florence är designad i samarbete med Sofi och Frida Fahrman. Snygg, hög modell med ovandel i skinn samt öppen tå och hel häl. Den smala remmen runt fotleden justeras med litet guldfärgat metallspänne. Dekorativ rosett mitt bak. Klack och platå är klädda.
Klackhöjd ca 10 cm.
Platå ca 1,5 cm.

Skostorlek = innermått
36 = 240 mm
37 = 245 mm
38 = 250 mm
39 = 260 mm
40 = 265 mm
41 = 270 mm


Meningen med hela skiten…

Änglar, sittande på sten, Hope

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Glassar No.4 30x40cmPoster - But first coffee No.16 40x50cm( Väggdekor ) 12st Grön Fjärilar

15324212664902228635381886865163.jpg

Silikon-äggkokare (Grön)Poster - Lejon honox 30x40cm

Poster - Fashion no.4 A4 21x30cmClub whiskey stenar 9 stPoster - Alfabet No.4 21x30cmPoster - Love no.1 21x30 cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.1 30x40cmPoster - Röda rosor natur 21x30cmKristall - Drake5st Dörrskydd skydda din vägg mot dörruppslag - dörrstopp

Boken finns att köpa här.

Poster - Bokstaven F 40x50cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Smanos MD8000, trådlös rörelsevakt för Smanos larmGlasplakett - GrattisHibiscus mahogny splendor 5 frö

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Flexibel A4 vitboard till kylskåp vinyl vägg klistermärke
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Väggkalender Svensk Konst Bengt Elde 20192 st Örngott Big spoon Little spoonGlasunderlägg Hjärta Rustik
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Mexikansk döskalle No.3 21x30cm“Princess sleeps here” vinyl vägg klistermärkenSkärbräda Marmor VitFörstoringsglas med led lampa
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Dansade människor -OljemålningRanex Trädgårdslampa E27 IP44 (RX 1010-45)
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Vimpel Blommor
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Carus Ljushållare svartScarface - Dollar Bill

Over and out.

Klara