Stratego Conquest - Brädspel

Britax, B-Ready Syskonsits Blå Denim 2018

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Britax, Holiday Double Coral Peach

100st snöflingor i akrylCars ShoppingväskaMiguel Camino - Metallic NEON Racer Cars - Limiterad UtgåvaReima, Regnbyxor, Lammikko, Sosa

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Tenson, Regnställ Sky Herringbone BlåTenson Monitor Regnställ (Dam) RödVäggdekor väggtext väggord - EVERY LOVESTORY IS BEAUTIFULSalewa - Transflow Vattensystem 1,5Fjällmark Kaitum Extension 2PVäggdekor väggtext väggord - THERE IS NO PLACE LIKE HOMEPoster - Lets get lost No.3 40x50cmRengöringssvamp - Non-Chemical-Magisk Nanosvamp - 5st

Tack ❤

Min tid är nu

Charlotte of sweden flower bei, Ljusbrun
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Bdk Congac wedge, CognacPoster - Lets get lost No.1 21x30cmMcLovin The Muscle Man Korkskruv

TAMARIS 23631 vit, VitLjuslykta - Världens bästa bonusmamma, vit

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Champion Stavmixer 300W

Chariot Race - Brädspel

Nytt bröd : baka gott utan gluten 9789187785993Dr Martens 1925 5400 10111001, Unisex, SvartEcco Exceed 87000402543, Herr, Grön

Platta Poly 5.0 Sahara beige
1537437987500

Platta Poly 5.0 LjusgråÖverfallslarm/Personlarm, RosaStormparaply SvartSagaform SverigefatetGanzo MultiTool G202-BHörselskydd PELTOR Optime Push to listenStadens Hjältar, Lekset 2, Hjälp på vägen, (SE, NO, FI, DK)Väggdekor - Love Cat

Traxxas E-Revo VXL 1/16 ID TSMGrytvante med julmotivDanspil, Re:Play, Sällskapsspel (SE, NO, DK, FI)2 st Värmeljushållare, Änglar, Eden

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A3 30x42cm Think Positive Be PositivePoster A4 21x30cm Better With MusicYankee Candle Classic Small Jar Peony Candle 104gPoster A3 30x42cm Say YesSkärbräda Herbarium 3 rosa

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster A3 30x42cm La Beauté N’a Pas D’âgePoster A4 21x30cm Göteborg City MapJulgranskula Rosa Andreas

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Väggdekor väggord väggtext Don´t be afraid to be differentAffisch Poster Tiger Djur Målning 33x48

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Rosa BeritLjusstake Blomma krämvit/svagt rosa

Poster - Bokstaven S 21x30cmVegansk street food 9789187795398Västerås Text Optikertavla m. Koordinater 33x48cm

Poster - Grön växt Maspalomas No.2 Svartvit 30x40cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Ilse gummistövlar, Svart RUB300 Jacobsen qnfkjw5151-Kläder

Ilse Jacobsen RUB300 gummistövlar

Handgjord, varm innersula, pvc fri, stötdämpande, isolerande, slitstarkt yttre grepp

Model: RUB300 RUB300

Meningen med hela skiten…

Väggord - Well behaved women... STOR

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Glassar No.1 30x40cmPoster - But first coffee No.23 40x50cmPlåtburk Dagny 3-delad Röd/Vit

15324212664902228635381886865163.jpg

( Väggdekor ) 12st Brun FjärilarPoster - Grön Dimonds 30x40cm

Poster - Ananas guld 2 30x40cmAffisch/Poster Foto Stilla Vatten 33x48cmVäggord - Döm inte allt du ser...Poster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.8 30x40cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - I love USA 40x50cmPoster - Palm färg A3 30x40cmPoster - Love Never Lies A3 30x40cmPoster - Take me to Paris 40x50cm

Boken finns att köpa här.

Poster - Royal init A3 30x40cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Primal Elements Vanity Candle Citron ElexirLED-lampa med flammande sken E27Väggord - Berömda filmcitat ur - Forrest Gump

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Dammsugarpåsar Andersson A9351
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Popcorn Bägare - Vikbar - Gör Popcorn Direkt i Micron - RödServettlåda med hjärtanKnivslip med 3 olika slipar
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Tv Led slinga med fjärrkontroll - 3X50cm90 trä hjärtan dekorationer plattaPetunia Wave Lavender 7 fröElectrolux Dammsugarpåse E200B
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Väggdekor Glada blommor Bin RegnbågeLyra Robinson skrivblyerts - H - 2 mm - 12 st
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Tavla skulptur
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Karta över Löttorp, ÖlandChampagneglas i Plast

Over and out.

Klara