SteamRollers Brädspel

Britax, Sufflet och textilset till B-Agile Plus/B-Motion Plus, Lagoon Grön

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Britax, B-Lite Coral Peach

Poster - Afrika giraff karta 40x50cmPoster - Maskros stående A3 30x40cmPoster - Royal 30x40cmLindberg, Cardiff Pants

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Celavi, Regnställ Misty RoseTenson Monitor Regnställ (Herr) Dark KhakiOrganic People Tiled floors cleaning eco gelMFH Camping dusch - 40 literFjällmark Kaitum Extension 3PFärgade vattenpärlor - 6 gram, TransparentPoster - Lets get lost No.3 21x30cmSandalett Bdk Svart, Svart

Tack ❤

Min tid är nu

Förkläde blommigt
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Sandal Mjus biscotto, CognacPoster - Afrika karta ram 40x50cmGo Walk Joy, Röd

TAMARIS touch it, Svart4x Magisk Nanosvamp - Rengöringssvamp, Non-Chemical

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Chelsea sheepskin wine, Bordeaux/vinröd

Viral Brädspel

Elastic boot brandy, CognacTenson, Sandfors, Kängor, Herr, GulMomit Cool Smart Trådlös Luftkonditionerings Modul

Överfallslarm/Personlarm, Svart
1537437987500

Elektrisk Knivslip från AEG med hela 60W motorCorvette Magnet 6*8cmDrinkspel Ballansera KulanFunktion Rivjärn från ODELOMidjeburen filterhållare SUNDSTRÖM SR 905Wireless Phone Headset PELTOR WS Alert XPI - hjässbygelHarry Potter - Ronald Weasley, Figur, 25 cmLyktor Fjäril

Joysway Offshore Lite Warrior 25 km/ti,,aAlga, Fem Myror är fler än fyra Elefanter, Lär om siffror (SE)Spindelskrämma 30 m²Kids Concept Gungälg

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A4 21x30cm Brush StrokesPoster A4 21x30cm The Open SeaJuldekoration med text o form som en julgranPoster A4 21x30cm Grå and SimpleÄngel LED-belysning 28 cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster A3 30x42cm CupcakeJulgranskula Grön MatildaJulgranskula Röd Robin

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Väggdekor väggord väggtext Never give up on something thatJulgranskula Röd Anders

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Grön MattiasJulgranskula Blå Oskar

4Living Dörrmatta Stenar Grå/Svart 50x80cmJulgranskula Röd PeterBatteri Bosch 18V Li-ion 3000mAh PSR 18 LI-2

Poster - Röd Rose rosa 40x50cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Ilse Café Latte gummistövlar, Jacobsen qnfkjw5149-Kläder

Ilse Jacobsen gummistövlar.

Model: RUB47 RUB47

Meningen med hela skiten…

Poster - Ocean woman No.2 30x40cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - I love Ice Cream No.6 40x50cmPoster - But first coffee No.14 30x40cmSåhjälpare/ Fröfördelare

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - Small moments Big memories No.7 40x50cmPoster - Alperna 21x30cm

Poster - Fashion no.5 A4 21x30cmPowerCube Extended, USB, 3m (44-1404)Affisch/Poster Without Getting Lost Ord/Text/Skrift 33x48cmPoster - Pingviner 30x40cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.4 40x50cmPoster - Palmkvist no.17 30x40cmPoster - Always together A3 30x40cmStämpeltusch - Mixade Färger - 8 st

Boken finns att köpa här.

Poster - Bokstaven I A3 30x40cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Primal Elements Icon Candle Skull & BonesGastroMax Blanda rödningsbägare 0,4 LPalettblad "Giant Exhibition Rustic Röd" 10 frön 50 cm hög!

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Diskpropp för försänkt sil
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Solros Giant Grå Striped 10 st frönEppicotispai Pizzaspade, björkträDammsugarpåsar Nilfisk GD 930
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Tomat Indigo Rose 5 st frön (ovanlig sort!)Jamie Oliver Ballongvisp trä/stål T1 JOBetty Boop Salt- och PepparströareHanddukställ
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Dammsugarpåsar Nilfisk Power Allergy NewMiniatyr - Nostalgisk symaskin - 3x1,5 cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • vidaXL Paraplyställ design stål svart
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Tomte med paketSnögubbe 38cm 50 LED Crystal decoration

Over and out.

Klara