Kingdomino - Giant version - Brädspel

Britax, Insektsnät, Go/Go Next/Go Big/Go Prambody

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Britax, Regnskydd BOB Revolution Pro

2 st Beyblades Burn Phoenix Och Zero G med dragare - Takara TomyVäggord/Väggdekor - Fånga Dagen och 2st fjärilarDonna Pits - Cars bilar - metall - originalPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.11 30x40cm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Reima, Regnställ Tihku MarinblåDidriksons Thelma (Dam) VitPoster - Metallic Lips A3 30x40cmPoster - USA karta ram 3 30x40cmFjällmark Bivvy 1PMysig filt med ärmar - JultomtenPoster - Sverige karta ram 30x40cmPoster - Feelings are much like waves No.3 30x40cm

Tack ❤

Min tid är nu

Havsö Daniel 1.0 Elektrisk salt/pepparkvarn
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Yokono 027 rojo, RödPoster - Zebra 1 40x50cmTrädgårdslaser för stämningsfull punktbelysning

Sneakers Woden navy, BlåDödskalle isform/chokladform

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Ljuslykta - Världens bästa mormor, vit

Apocalypse Chaos - Brädspel

Sandra Sixtyseven Svart, SvartVäggdekor/Väggord Family where lifeReebok Classic Lthr 28412, Herr, Beige

Runda vaxade 4.0 Brun
1537437987500

Lid Sid - Släpp ut ångaTomte Skinnimitation Brun 37 cmDrinkspel Pokerset med drinkglasTält Iglu 3, Oregon TrailTårtfat - Gulli - Grön - LitenHörselskydd PELTOR HTM79P3E - hjälmfästeSimba Toys, Steffi Love, TvillingpromenadBatteridriven lampa hängande med fjärkontroll

Bordsduk Duk Spetsduk spets (40x180 vit)Pannkakspanna med keramisk beläggning! (22cm) - (22-cm)BEECH WOOD CHESS TABLE, ALABASTER CHESSBOARDFisher-Price, 3-i-1 Musikalisk Mobil

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A3 30x42cm Earth and SkyPoster A3 30x42cm Watercolor LipsHandhållen steamer - resesteamerPoster A4 21x30cm Muhth-urTomte Textil Ljus Grå luva Dinglande ben

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster A4 21x30cm There's Always HopeJulgranskula Blå MartinJulgranskula Röd Filip

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster A3 30x42cm Sleepy CatJulgranskula Grön Mathilda

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Rosa ElsaJulgranskula Grön Margareta

Väggdekor Världskarta storVäggord - Sweet dreams Sleep tight...Batteri Hilti 24V Ni-Mh 3500mAh SFL 24

Poster - Papegoja Grön 30x40cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Jacobsen Rub 1 Dark Indigo gummistövlar, Ilse qnfkjw5147-Kläder

Ilse Jacobsen Rub 1 gummistövlar.

Modell: RUB1 RUB1

Meningen med hela skiten…

Poster - Papegoja maspalomas No.1 30x40cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Small moments Big memories No.2 30x40cmPoster - But first coffee No.24 40x50cmUllpläd Mörkgrön m. Ljusa Fransar

15324212664902228635381886865163.jpg

COCO Chocolate Vit gold No.1 40x50cmPoster - Alperna 30x40cm

Poster - Best Friends No.4 40x50cmSmåskyltar för plantering 14x6cmMetallskylt / Plåtskylt med texten Ice cold beer sold herePoster - Etnisk Elefant A4 21x30 cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - I love Chocolate A4 21x30cmPoster - Palmkvist no.17 40x50cmPoster - Flamingo Orange A4 21x30cmTomat Indigo Rose 5 frön

Boken finns att köpa här.

Fårskinnsfäll Svart EKO långhårig - 200cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Primal Elements Icon Candle Christmas Tree VintageVärldens bästa moster ÖrngottvidaXL Elektroniskt kassaskåp med hylla 35 x 25 x 25 cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Väggkalender Classic Bikes 2019
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Prydnadsfigur ståtlig kattDrömfångare pärlorDammsugarpåsar Canvac Q Clean 130
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • vidaXL Sängbord med 1 låda brun och vit“Never stop dreaming” vinyl vägg klistermärkenPro'sKit mejselkit, ESD, 9 delarSvart plastlykta med fjärrkontroll och LED ljus
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Proove Grenuttag 3-Väg Brytare Ojordad 0,8M 1Mm2Frukostskål - Hortensia Blå
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Kuddfodral Blå Herbarium Stig Lindberg
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Princess Fondue Rostfritt Stål DeluxeDekorationskvist 115cm naturvit 60 LED

Over and out.

Klara