CARDHOLDER/STAND FOR A GAME OF THRONES - THE BOARD GAME

Poster - Zebra 1 21x30cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster - Frankrike karta ram 2 30x40cm

Poster - Grekland karta ram 21x30cmBeyblade Burst Wave 2 OdaxUgnsmatta av Silikon - MultifunktionellDidriksons, Waterman Kids Set Sharp Blå

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Celavi, Regnställ Swallow MarinblåTiger KylskåpsmagnetPoster - Zebra Rainbow 21x30cmRelags - Första hjälpen kit - first aidColeman Bering 4 FamiljetältUCO StakelightEspandrillos aprikos, OrangeKanna kil svart, Svart

Tack ❤

Min tid är nu

Sandal Bdk ibiza vaq congac, Cognac
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Bdk Congac, CognacCrocs Classic, NavyLeaf Namsos Sneaker, Dam, Navy

Emoji Kudde Deluxe (Stor 35CM)Tårtskärare

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Tillbringare Med Svart Handtag

The Palace of Mad King Ludwig Brädspel

Stövlett Bdk navy, BlåEcco Terra Evo 82650452358, Herr, Orange20 LED Ljusslinga för Flaskor, Dekoration mm

Platta Poly 5.0 Svart
1537437987500

Avocado Flat (Gröna)Dubbelt hjärta "Hjärtan"Drinkspel FlipperspelTält Touring, Oregon TrailTonife Zirconia Ceramic Kitchen Knife Complete Gift Set - 5 pcs!Headset Atex 230 ohm PELTOR-hjälmfäste, dynamisk mikrofonHappy Friend, Princess SpjälsängMelitta, Hela kaffebönor, Café Bar Selection, Medium, 1kg, Styrk

Traxxas E-Revo 1/16Captain Macaque, Cortex Challenge (SE,DK,NO,FI)Affisch Poster Svart Karta över Sverige 33x48Flow Brandvarnare Nidal Vit

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

DNAmic Long Tights, Windsor WinePoster A4 21x30cm Rose GoldPowerCube extended 1,5m RÖD 44-1300 AllocacocPoster A3 30x42cm Tutti Frutti PopsicleProove Strömbrytare Vit Kron Dubbeltrapp Infälld

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster A3 30x42cm Can't Force YouJulgranskula Grön JoakimJulgranskula Grön Gustav

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster A4 21x30cm Ice Cream ConeJulgranskula Rosa Marcus

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Grön LinnéaYankee Candle Classic Medium Jar Rhubarb Crumble Candle 411g

Väggord - Det finns ett litet...Knivställ - circus Knife Tower's SetAmpelhållare/ blomkrukehållare Amerikansk Staffordshire terrier

Poster - Papegoja Grön 40x50cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Ilse Jacobsen Rub 2 gummistövlar, Svart qnfkjw5146-Kläder

Ilse Jacobsen Rub 2 gummistövlar.

Modell: RUB2 RUB2

Meningen med hela skiten…

Poster - Ocean woman No.4 21x30cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Doftljus, Happy YogaVäggord Don't Dream Your Life storFilt , Rosa Jordgubb

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - Small moments Big memories No.8 21x30cmPoster - Badminton 30x40cm

Poster - Best Friends No.4 30x40cmAffisch/Poster Hope Ord/Text/Skrift 33x48cmPoster - Lila blomma A3 30x40cmPoster - G Klav Guld no.1 A4 21x30cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - I love Chocolate 40x50cmVäggdekor - Ett par BulldogPoster - Carpe Diem 40x50cmTratt i Silikon - Hopfällbar

Boken finns att köpa här.

Rutig servett hållare för bil

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Datorskrivbord 115x55x87cm svartSagaform Skål Sweden litenAdventsstjärna på fot röd 67cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Durkslag i silkon
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Glaskanna till Moccamaster KB741-KB744, BrunPläden finns i 7 färger / 295:-Dörrskylt i trä "Vänner"
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Världskarta GOLD No.5 40x50cmVotive Kerala ljuskoppJamie Oliver Multiskalare 3-in-1717 Viola matbord i fanerad ek top vitwash 2490:-
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Ekologiska fröer dill HELA 1500 FRÖN - Enkla BlommorDjup tallrik - Flowerly
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Keramiskt set, induktion
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • 1000 stk.100x165 mm (A1) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERTKaffefilterhållare hjärta

Over and out.

Klara