vas glas romb hänge planta fönster dekoration

Britax, All-Terrain-Wheels B-Agile 4

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Presicionsvåg för köket mått 0.01-500g, 0.1-1000g, 0.1-2000g

Barbie Horse Adventures - The Big Race - Gameboy Advance (begagnad)Parker Brakeston - N2O Cola #68 - Cars 3 - Bilar - NyhetBen Crankleshaft - Cars - Bilar - Megasize - MattelLindberg, Lekeryd Regnställ Anthracite

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Tenson, Plasma Stripe Regnställ BlåSpider-Man Junior ReadyBedPoster - JUST DO IT 30x40cmPoster - Frankrike karta ram 2 21x30cmNaturehike Mobilhållare med fönster, Grön, LFjällmark Pop-Up Mosquito NetPoster - Life is to short to worry about stupid No.2 21x30cmLaCrosse blå, Blå

Tack ❤

Min tid är nu

Yokono 027 Svart, Svart
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Sandal Bdk rosa, RosaYankee Candle Classic Small Jar Midnight Jasmine Candle 104gDamskor Grön Comfort blå, Blå

Kökskniv 24 cmSneaky Steve, Shady Boots, Dam, Olive

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 NANO MOSS, Grön

Favor of the Pharaoh Brädspel Spel

Park west, SvartGlasögonlåda/Glasögonbox VitNew Balance MRL996AN, Herr, Blå

Heavy Duty 5.0 Sand
1537437987500

Triathlon Elastiska Neon OrangeStor Tupp i hamrad plåtDrinkspel TornetKuddfodral Panda Love 45x45cmCasall Tube RollMelitta, Bella Crema La Crema hela kaffebönorVäggdekor - Good Day (Have a Nice Time)Tallrik melamin Toucan x 4 st.

Traxxas Stampede XL-5 1/10Alga, Funny Fart LabBezzerwizzer Original (DK)Flow Brandvarnare Rosie Rosa

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A4 21x30cm Vit OwlPoster A4 21x30cm Too GlamFury Mama - Rengör din mikrovågsugn på nolltid!Poster A4 21x30cm Marmor GöteborgPoster A3 30x42cm Grace

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster A3 30x42cm SecretsJulgranskula Grön ChristinaJulgranskula Rosa Oscar

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster A3 30x42cm Under The OceanJulgranskula Blå Joakim

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Grön NilsJulgranskula Röd Annika

Sittpuff Pälslook 2-set Svart 40/35 cmJulgranskula Blå IngerPoster - Rosa fjäder A3 30x40cm

Poster - But first coffee No.10 21x30cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Knopp Knapp Vit , qnfkjw5145-Knoppar & Beslag

Produktnummer: 10743528

Porslinsknopp i form av en knapp.

Färg: Vit

Diameter: 4 cm

Knopp Längd: 3 cm

Skruv Längd: 3 cm

Material: Porslin

Meningen med hela skiten…

Väggdekor / Väggtext - Chokladbiscotti

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - I love Ice Cream No.13 40x50cmPoster - But first coffee No.25 21x30cmKnopp - Svart boll

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - Small moments Big memories No.8 30x40cmPoster - Vita hästar no.2 30x40cm

Poster - Fashion no.5 40x50cmDöskalle Ljus XXL GrönPoster - Sexy röd Lips A3 30x40cmPoster - Think happy be happy 40x50cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - I love Dad A3 30x40cmPoster - Palmkvist no.13 30x40cmPoster - Hachtag A4 21x30cmTejphållare och tejp - B: 15 mm

Boken finns att köpa här.

Poster - Bokstaven A 40x50cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Flagga - Che Guevara SmokingTala Choklad form "Påskägg", silikonVäggdekor/Väggord The most beautiful viw

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Aromalampa / Oljebrännare i smide
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Lurv tomte röd 25cmKylskåpsmagneter - Stl. 4,5-5,5 cm - 3 stDammsugarpåsar Siemens Super 723 Electronic
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Sungrön pennlampa LEDJulservis 16-delar Juletid med guldkantXD Design Glögg / Karaffset - GluSkål - Stones
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • 25st / lot Fjäder för dekoration 9 färgerMiniräknare
 • Vad är ditt drömjobb?
 • 6 ST LÅNGA TOMATKROKAR - GURKKROKAR - ÄRTKROKAR - BÖNKROKAR
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Champion Svamp- och FrukttorkGame of Thrones - Antique Map

Over and out.

Klara