Egmont Kärnan, Kärnan, Sällskapsspel, Bamse och Häxans Dotter

Britax Smile 2 Prambody Lagoon Grön

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Britax Römer Sittskydd Thermo Cover

Barbie Super Sports - Playstation (begagnad)Blixten Mcqueen & Bärgarn wiz no Tires - Cars bilar - OriginalBert With Camera - Cars bilar - metall - originalOrganic People Eco fabric conditioner Sunshine reggae

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Tenson, Plasma Stripe Regnställ LilaKuling, Ottawa Fodrat Regnställ Classic NavyDidriksons Lush Parkas (Dam) VitVäggdekor väggtext väggord - Clothes because you cant wearColeman Vespucci - 4 personerVisent VargenPoster - Sverige karta ram 21x30cmTAMARIS navy, Blå

Tack ❤

Min tid är nu

Charlotte of sweden wedge, Svart
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Sandal Yokono Svart, SvartPoster - Zebra 2 70x100cm100st Zip Påsar 7x10cm, Blixtlåspåse

Sneakers Skechers vit, VitBrodd Alpi blå, Blå

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 EMMA Chelsea bordo, Bordeaux/vinröd

Dream Home Brädspel

Skechers Svartgrå, SvartEcco Xpedition III GTX 81116453859, Herr, SvartReebok Royal Classic Lthr WP M49995, Herr, Beige

Skosnören - Stylish sneaker mönstrade 130cm, Brittiska flaggan
1537437987500

Platta Reflektiva 7.0 OrangePlatta Poly 9.0 120cm Kolsvart24K Ros i guldTält Artic 2 Dome, True NorthAbilica Foam RollerBartenderset 5 delar shaker ishink champagnekylare jiggermåttHörselskydd Howard Leight Leightning L2My Little Pony Pirate Rainbow Dash Plysch Gosedjur Mjukisdjur

BRIO World - 33569 FärjaTactic, Barn Alias (SE)Ravensburger, Fantom Rally, Brädspel (SV/DK/FI/NO)Flow Brandvarnare Nidal Trä

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

DNAmic Flux Womens Sports Bra, SosaPoster A4 21x30cm Sosa Brush StrokesCold Steel Classic Steak Knives 6pcs setLED COB Down Reglerbar 9W spotlightTomte Textil Mörk Grå luva 76 cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster A3 30x42cm Peace Sign DreamcatcherJulgranskula Rosa JohannesJulgranskula Röd Lena

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster A3 30x42cm SinkingJulgranskula Rosa Johanna

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Grön EricStjernsund Kudde Sammet Brun 45x45

Vegoburgare by Nina 9789177832560Julgranskula Blå LeifWalltastic Väggdekor Klister Väggpanel Motiv

Poster - Rose Orange Love 30x40cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Väggord/Väggdekor - Ett leende tar bara... qnfkjw5144-Väggord

Produktnummer: 140512

Vacker dekor som passar i alla inredningsmiljöer

Vinyldekoren levereras i tre lager: bakgrundspapper, de utskurna vinylbokstäverna/figurerna samt en appliceringstejp.

Storlek: 16 x 21 cm.

Färg: Svart och Grå.

Material: Självhäftande vinyl av högsta kvalité.

Meningen med hela skiten…

Poster - Ocean woman No.4 70x100cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Väggdekor väggord väggtext Jag är sådan som min skapareLED-LAMPA G4 HALO-LED 180 Lumen för infällda spotlights mmKuddfodral Sammet Grön

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - Small moments Big memories No.8 40x50cmDouble Eclipce Metallskylt

Poster - Dinousarie barn no.7 A4 21x30cmPoster - Tropican Giraff A4 21x30cmPoster - Fireplace A4 21x30cmPoster - G Klav Guld no.1 A3 30x40cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - I love Eminen A4 21x30cmAmpelhållare "Finsk spets"Poster - A FRIEND IS No.1 A3 30x40cmLasse Åberg Mussaka Mattallrik 27 cm

Boken finns att köpa här.

Bad och duschkudde

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Väggdekor - Fjäril DesignSplash Toadekor Toalett dekorMatlådor 12delar

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Gryta i gjutjärn 4.7L blå
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Superlim m knivPalettblad Wizard Jade 15 fröDammsugarpåsar AEG Vampyrino SX
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Champion Dammsugare 700W Klass ALADDNINGSREGULATOR 10A 12/24VTaklök Hardy mixade taklöksfröer 20 fröBrennenstuhl LED-nattlampa med skymningssensor, 0,85W, 1lm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Vinställ med tillbehör i boxBrix JarKey Burköppnare grön
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Mushål och möss Väggdekor Djur
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Karta över Malå, Lappland955 Soffbord fyrkantigt Svart/1395:-

Over and out.

Klara