EXEO DUO™

Britax Römer, Babyskydd, Baby Safe, i-Size, Lagoon Grön

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

16 st Kaffemallar/ Barista Schabloner

Drömfångare Fjädrar mörkbrun 16x50 cmBeyblade Burst Wave 2 Ifritor I2Gil - Cars - Bilar - Megasize - Mattel - OriginalKuling, Ottawa Regnställ med Fleece Grön

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Mini A Ture, Robin Lining, K Violet IceBarn slips barnslips jul söt cool häftig fin olika färgerBikers Only Kylskåps MagnetNaturehike Vattentät mobilförvaring Large 15 cm - Touch, Grön, LFjällmark Tarfala Professional 3PVäggdekor väggtext väggord - NOTHING IS BIGGER THEN LOVEPoster - Borås ram 21x30cmPoster - Hollywood ram 40x50cm

Tack ❤

Min tid är nu

Sixtyseven Sabina brandy, Cognac
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Effortless rojo, RödPoster - I love you 4 30x40cmWomens Ultra Flex, Svart

Reebok Classic Leather 3912, Dam, SvartTavla Känn dig som hemma

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 10st svarta värmeljus i plastkopp

Väggdekor/Väggord Ett leende tar bara et

Boots Bdk Svart, SvartTrue North Boots Mount, Men, BrunMens Skechers Burst, Svart

Platta Poly 9.0 120cm Neon Orange
1537437987500

Beetroot Flat (Lila)Skinnförkläde imitation Brun konstgjort läderBowlingTält Tännäs 3, Oregon TrailAbilica Trigger FoamRoller ProHörselkåpor ZEKLER 412DLjusstake Blomma guld 40 cmLundby, Småland barnkammare

BSD Destroyer BorstlösAlga, Tjuv och Polis, Kortspel (SE)Kärnan, Bamse MemoNG Baby Spjälskydd spjälsäng

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A4 21x30cm Stop Censoring Our ArtPoster A3 30x42cm Big BirdPennställ i trä "Pennor"Poster A3 30x42cm Macaron RainEfterrätter 9789127158580

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster A3 30x42cm CactusJulgranskula Röd VictoriaJulgranskula Röd Berit

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster A4 21x30cm Grace4Living Matta "Halti" 140x200 cm Orange

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Blå IngemarJulgranskula Rosa Matilda

Badhandduk KyssCornflakes Flingor Förvaringsbox Låda Vintage RödZen Inner Peace Magnet 9781401905828

Poster - Jul krans No.4 40x50cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Ilse Jacobsen Rub 300 gummistövlar, Svart qnfkjw5144-Kläder

Ilse Jacobsen Rub 300 gummistövlar. ANNIVERSARY COLLECTION

Modell: RUB300XXV RUB300XXV

Meningen med hela skiten…

Poster - Papegoja maspalomas No.1 70x100cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Small moments Big memories No.2 40x50cmLjusslinga Koloro med 10 LED och Batteridrift med TIMERPegasus Christmas Carousel Ljusstake Filipiniana Art

15324212664902228635381886865163.jpg

magnetisk dekoration inrödning magnet evighetPoster - Stor Hjort 40x50cm

Poster - Hope 30x40cm( Väggdekor ) Pokemon SquirtlePoster - Bokstaven R 40x50cmPoster - Etnisk Elefant 40x50cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - I love Eminen A3 30x40cmPoster - Palmkvist no.14 40x50cmPoster - A FRIEND IS No.1 40x50cm125 Syntet kudde 700g 245:-

Boken finns att köpa här.

Poster - Bokstaven B A4 21x30cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Olivia & Co - Agave & AloeB324 Fotoram med plats för 9 foton antik svart 295:-TV-filt med ärmar 200 x 170 cm bordeaux

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • 6st apelsinskalare skalare
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Korg kopparfärgad 23 cmPoster Audrey Hepburn, 50x70 cmDammsugarpåsar Electrolux Z 8820
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Bordskalender Swedish Reminder 2019DuschdraperiKryddkvarn 26cmPlåtskylt Coca Cola Spec. edition
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Paris text, 55x50 cmLaddningsregulator MPPT 10A
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Doftgranulater / Dammsugardoft med doft av Ylang Ylang
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Cult Kub vitJuldekorationer Liten natt lampa

Over and out.

Klara