Food pharmacy 9789174245684

HoppeKids, Säkerhetsskena, Ida, Rosa

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Kids Concept Glass-set

Poster - Zebra 1 70x100cmBritax GO Sittvagn GråIs Boll Formar 4stKapsylöppnare till väggen Vintage - Björn

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Frank Clutchenson - Fiat - Cars 2 bilarPoster - Buffel no.2 21x30cmDidriksons, Waterman Regnställ Bright GrönHust&Claire, Regnställ NavyHaglöfs Vandra Pant Gore-Tex (Herr)Poster - Feelings are much like waves No.4 30x40cmFjällmark Tarfala Professional 3PCoghlan's Screen patches

Tack ❤

Min tid är nu

Poster - USA karta ram 30x40cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Clarks nude, Sand/camelCharlotte of sweden flower congac, CognacPoster - Lets get lost No.4 40x50cm

Flex Appeal 2.0 breakfree, SvartReebok F/S HI 2240, Dam, Svart

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Justerbart köksmått

Tärningsset - Gemini Blå-Orange (CHX26452) - Brädspel

Sneaky Steve, Coney Boots, Dam, Light BrunChelsea warmlining kiwi, GrönKmb montela vit napa, Vit

Väggdekor väggord STOR Lär dig livets stora gåta älska
1537437987500

True North Stövel Ströva, Junior, NavyRunners Elastic 5.0 (Vita)Grönsaksstrimlare (Grön)Badlakan / Handduk Minions Nobodys PerfectMoscow 9-11-2 X Variant: HögerBliz Active Luna Demi brun PolarizedLiteCom Headset 446 MHz - hjässbygel PELTORHörselkåpa PELTOR HRXS220A

Mjuky - Katten Violet MjukisdjurRubens barn Baby NilsAlga, Anders Bagge: Vilket Hundkaos, BrädspelRökelsekoner - Patchouli

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Motorola MBP50 Video BabymonitorPoster A3 30x42cm GiraffePoster A4 21x30cm DandelionKorg julgransfot gråPoster A4 21x30cm You Promised

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Facing heaven : välkommen till sichuanköket 9789127155268Poster A4 21x30cm Best Day VitJulgranskula Rosa Johannes

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Julgranskula Rosa OscarPoster A4 21x30cm Wall

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Blå TommyJulgranskula Röd Christina

Yankee Candle Classic Medium Jar Honey Clementine Candle 411gKnivset 5 delar - displayJulgranskula Röd Peter

Batteri Makita 10.8V Li-Ion 1500mAh BL1013 194550-6 194551-4

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Väggdekor Kaffekoppar - qnfkjw5101-Kök

Produktnummer: 489945

Vacker dekor som passar i alla inredningsmiljöer.

Vinyldekoren levereras i tre lager: bakgrundspapper, de utskurna vinylbokstäverna/figurerna samt en appliceringstejp.

Storlek: 2st 10 x 14cm.

Färg: Svart.

Material: Självhäftande vinyl av högsta kvalité.

Monteringsanvisning medföljer.
Enkel att sätta upp!

Meningen med hela skiten…

Poster - Alfabet stor och liten Blå No.2 40x50cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Väggord - Well behaved women... STORVäggdekor BlommorPoster - But first coffee No.13 40x50cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Dörrmatta , BjörkFårskinn - EKO - XL - vitt långhårigt

Poster - I´m sorry No.5 30x40cmPoster - Fashion no.3 40x50cmAffisch/Poster Karta över New York 33x48cmPoster - Alfabet No.2 30x40cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - YO! 40x50cmPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.6 30x40cmPoster - Ormbunke grön 40x50cmPoster - DO what YOU love 40x50cm

Boken finns att köpa här.

Poster - Believe you can 30x40 cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Go for whatever A4 21x30cmPrimal Elements Icon Candle Coral15 gram konfetti partyhattar / julgranar dekoration fest kalas

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Fjäril poster - tavla - Utethesia ornatrix bella 30x40 cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • vidaXL Rullgardin naturlig bambu 80 x 160 cmTavla/bild med älgar i naturenBrennenstuhl timer för jordade uttag, 2h, 230V/16A/3500W, grå/vi
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Kort - PaketKuddfodral Buddha svart/guldKarta över Rimbo, UpplandTvätthandske
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Jag lagar alltid mat med vin KakeldekorStjärnor 20 st Klistermärke Väggdekor
 • Vad är ditt drömjobb?
 • 5 Par Fresh Soles - Deosula stl 37/38
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Ljuslykta smide & glasx4Magnet - I give you my heart

Over and out.

Klara