Knopp , Knapp Vit

Timmy Lamm Large (42 cm)

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Jellycat, Bashful Kanin Cream Stor 36 cm

Poster - Cherry Tree A3 30x40cmMelissa & Doug, Mjukdjur Stor Drake med VingarBUBBLEEZZ - Dina DandelionMelissa & Doug, Stort Mjukisdjur Mops

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Molang Mjukdjur med clip Fluffy MolangSminkspegel med ljusJellycat, Rainbow Pompom Gosedjur Medium 33 cmBarbie Dreamtopia Small Fairy CitrusVäggdekor/Väggord Dröm minns lev 17x28cmPoster - Grön ormbunke 30x40cmEver After High Dragon Games HarelowEver After High Archery Ashlynn

Tack ❤

Min tid är nu

Geggamoja, Kokki Mix Color Sosa
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Elodie Details, Bunny Gosedjur Funny FrancisDrake FågelnatureZOO, Ekologisk Elefant Mjukdjur Rosa

Feilun GPS Drönare med WiFi - 410mm - 2.4G7 Wonders - Brädspel

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Play, Monkey Mania Game

Sandalett Slip In Heel, Blå

Lightbox pratbubbla ca 30cm x 24 cmBop-It!Zombie Tsunami Brädspel

Talisman: The Harbinger expansion - Brädspel
1537437987500

Roadside Diner Kylskåps MagnetAlga, Real Life Bingo (SE, EN)SteamRollers BrädspelExploding Kittens: NSFW Version BrädspelAbyss BrädspelMunera: Familia Gladiatoria - BrädspelDvonn - BrädspelDead Man's Doubloons Brädspel

Baby Dan, Babydan, AirRest, GråPoster - Lets get lost No.4 21x30cmBritax, Skötväska Blå DenimCOLOSSUS XXL - Cars Bilar - Hydro Wheels - STOR!!

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Celavi, Regnställ Elephant BlåÄpple Dekoration GuldNordisk Asgard 12.6 CabinJAVA BEAN EspadrillosSandalett Charlotte of sweden, Brun

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Tavla i trä "Först hade vi varandra"Dopia Kmb Vit, VitTvättnötter

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Womens burst city scene, SvartTårta Bröd Utjämnare Fixeringsanordning

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Mini skruvmejsel - till mobil och glasögonPlatta Poly 5.0 Grön

Lysande LED-kudde stjärna plysch 45x45cm VITTrädgårdshandskar, planteringshandskarHandrengöring DEB Swarfega Lemon

Hörselskydd PELTOR X3-P3E

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

3 st olika svart KANNIA storlekar Kruka qnfkjw4268-Inredning och möbler

3 stiliga runda blomkrukor i grafitgrå färg
Extremt vackra blomkrukor med subtil form och elegant utseende. Perfekta både för inomhus- och utomhusanvändning. I botten av krukan finns en förhandsgjord plats för ett dräneringshål (2 cm) för dränering av vatten. Krukor är gjorda av en blandning av olika stenar, som dessutom förstärktes med glasfiber och magnesiumklorid. Dessa material gör att krukor är både lätta att underhålla och stabila, men också hållbara.

Detaljer:

- Typ: blomkruka
- Färg: grå
- Material: Blandning av lera och fiber
- Ytterligare material: fiberglas
- Montering: Kräver inte installation
- Färg: grå
- Form: rund
- Vikt: 23 kg
- Typ: blomkruka
- Stil: samtida
- Nyans: grafitgrå
Egenskaper:
Högkvalitativa material, Elegant och modern design, UV-resistent, Motståndskraftig mot väderförhållanden, Lätt att underhålla

Erbjudandet inkluderar:
3 x blomkruka

Ytterligare information: I botten av krukan finns en förhandsgjord plats för ett dräneringshål (2 cm) för dränering av vatten. När du använder krukan inomhus, stäng hålet med den medföljande proppen.

Meningen med hela skiten…

Väggfäste med hund Grand Danois

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Kärnan, Beppes stora experimentlådaYu-Gi-Oh! Mega Tins 2018 Set Of 12: 6pcs Jaden + 6pcs YuseiHerrparaply Gräsand

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster A3 30x42cm Grå and SimpleForks Over Knives 9780062652768

Poster A3 30x42cm Coffee Dark SideAromalampa i Keramik Kaktus VitJulgranskula Röd VictoriaJulgranskula Blå Molly

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Yankee Candle Classic Medium Jar Garden By The Sea Candle 411gPoster A3 30x42cm Wine and CheeseVärmeljushållare med text - LoveYankee Candle Classic Large Jar Peony Candle 623g

Boken finns att köpa här.

Julgranskula Grön Yvonne

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Julgran No.3 40x50cmPoster - Sköldpadda Maspalomas No.1 21x30cmPoster - Glassar No.4 30x40cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - But first coffee No.18 40x50cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Bollampa, Turkos 50 cmKakfat trevånings GrönPoster - Dinousarie barn no.7 A3 30x40cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Hafa Handtag Stål, cc 192 mm, längd 252 mmPoster - Målad fågel A4 21x30cmPoster - Elefant Rainbow 21x30cmPoster - Vindruvor svartvit 30x40cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - He needed a hero 40x50cmÄnglahjärtan Toalettdekor Toalett dekor
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Bokstaven D A3 30x40cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Fashion is 30x40cmHylla från Indien - brun

Over and out.

Klara