Flagga - Storbritannien

ONLY Carmakoma Lavender blus, Svart

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Ljusstake Stjärna svart metall 10 ljus

Lindbergh AOP print skjorta, FlerfärgadVäggdekor väggord väggtext Love You AlwaysDr. Denim Bix kjol, SvartPoster A4 21x30cm Quote

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Gripsholm Löpare Smaragd PetrolStar Wars Plysch Filt med Luva ljusbrunJulblomma, KonstgjordTomteluva med Blinkande motiv - SnögubbeSpiderman/Spindelmannen PyjamasBarbie Pyjamas vitPoster - Sköldpadda 21x30cmJulgranskula Grön Johan

Tack ❤

Min tid är nu

Veggdekor Family where life begins and love never ends
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Stilren trä Säkerhetsgrind passar öppning 62-106cm - barngrindWrangler Jeansskjorta, DenimSelected Skjorta, Blå

Poster - Bokstaven K A3 30x40cmPoster Insekt - Trollslända 30x40cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Solid Antony skjorta, Mörkgrå

Mufic Spion USB Svart

Regnbyxa, SvartCraft Light Down Vest, Woman, Dark NavyPoster - Dream without fear love without limits 21x30cm

Väggdekor - Blommor
1537437987500

Brandman Sam - Fireman Sam Handduk 40 x 60 cm RödBäddset - Påslakan ZebraDr. Martens Alyson vinterstövlar, BrunVagabond Jessie vinterstövlar, Off vitHUGO Hybrid sneakers, MörkgrönBäddset Påslakan My LoveAffisch/Poster Karta över Örebro 33x48cmFåret Shaun mjukisdjur och katapult

TY Beanie Boos Clip Pierre Rosa sälWish Me Interaktivt Gosedjur Rosa/vit Hundvalp med Gul rosettGLAS VATTENKOKARE SALTO ANGEL 1,7 L VITFlagga - USA

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Ever After High Getting Fairest Raven QueenBabblarna mjukisdjur – BibbiShimmer & Shine - Mirror Room Leah Setferm LIVING Stripy snake RosaMaileg Vagga Baby/My

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Inside Out I Cry Candy Bing BongHarry Potter: Hogwarts Battle - BrädspelGlas Strong Man

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Magic Tower - BrädspelConcept - Brädspel

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Talon - BrädspelForum Trajanum - Brädspel

CARCASSONNE: OVER HILL AND DALERuneWars Miniature Game - Daqan Rune Golem - BrädspelTrådlös övervakningskamera FullHD 1080p

Neon Gods - Brädspel

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

23811 Dimmer infälld LED-lampa Vit Passar: Müller qnfkjw3434-Hushållsapparater

Universal dimmer är lämplig för användning med dimbara LED-lampor med faskontroll eller med dimbara LED-lampor med elektronisk transformator för fasföljdskontroll.
Den plana konstruktionen (13 mm) möjliggör installation i standardlådor bakom en knapp. Enkel ledning är möjlig, inte minst med de ca 10 cm lösa strängarna med trådändarfärger.
Inställning av det lägsta dimmvärdet går enkelt och snabbt. Dessutom har Paladin 873 031 led en minnesfunktion för det senaste dimmvärdet.
Enheten är utrustad med ett grässkärblad och en busksax.

Meningen med hela skiten…

ferm Living Seahorse Musik Mobil

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Is Boll Formar 4stVW MetallskyltDidriksons Ergo Gloves

15324212664902228635381886865163.jpg

Fjällmark Sidenlakan Mullberry SilkMOJITO Espadrillos

Väggdekor/Väggord - Toalett symbolPlunta DonutStövlett Bdk taupe goat, Sand/camelLED Lampa med skiftande färger battreidriven

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

( Handduk ) 50x70cm AudiTunna runda vaxade 2.0 VinrödSMARTARE REDSKAP | SMART ÄGGDELARE - EGG SEPARATORDekanteringspropp

Boken finns att köpa här.

Wireless Phone Headset PELTOR WS Alert XPI - hjässbygel

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Skylt i trä, Wooden deco, MormorVattenkaraff, 1LVäggdekor väggord väggtext Alltid vid din sida

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster A3 30x42cm Brun Feathers
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster A3 30x42cm Grön GrowthAluminium LED-list, 3x36cm, VarmvitBäddset - Påslakan Pure Love Vit
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Julgranskula Röd ErikJulgranskula Grön DanielJamie Oliver Terrakotta Vinkylare Vintage Blå 19 cmPierre Cardin Bäddset - Påslakanset Shades Of Grå 200x220
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Kudde Sammet Ljusgrå rundDuschdraperi Öl
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Tomten och renen 40x50cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Papegoja maspalomas No.1 50x70cmPoster - Coffe House no.2 40x50cm

Over and out.

Klara