Poster - Vindruvor 21x30cm

BOSS CASUAL CITRAVEL - Blus - vit

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Baum und Pferdgarten ABBIA - Maxiklänning - purple

Baum und Pferdgarten CALENDRE - Kofta - brun/beigeBoob SUSTAINABLE FLATTER ME STRAP SINGLET - Linne - pompei rödBy Malene Birger AUBERON - Blazer - navyb.young JILISA - Tunika - cerise

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

By Malina ALICE BLOUSE - Blus - vitCartoon Blus - blå/rödChampion Reverse Weave HOODED - Luvtröja - mottled gråcomma casual identity LANGARM - Blus - light gråCasall RAW 7/8 - Tights - hero blåChampion TANK - Linne - avyCoast IMI BARDOT MAXI - Festklänning - blushCECILIE copenhagen DRESS - Vardagsklänning - röd

Tack ❤

Min tid är nu

Circle of Trust JUNO CARDIGAN - Kofta - dark grön
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Closet Maxiklänning - lilacClub L London LONG SLEEVE FISH TAIL DRESS - Maxiklänning - vitcomma ASYMMETRISCHER SCHNITT - Blus - aqua

Cream ZAGIL DRESS - Jerseyklänning - lavender purpleCream LUCY BLOUSE - Blus - chalk

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Culture MILLO - Linne - salute

Poster - Göteborg 30x40cm

Curare Yogawear Yoga - Träningsbyxor - midnight-blåDanefæ København JANE - Parkas - dark röd/rödDesigual DELIA - Parkas - brun

Diesel DE-LIFY - Jeansklänning - indigo
1537437987500

Diesel F-EVIE - Sweatshirt - rosaDorothy Perkins Tall GEO SHIFT - Jerseyklänning - rosaDorothy Perkins BUTTON FIT AND FLARE - Jerseyklänning - mustardDorothy Perkins ASYMMETRIC BUTTON - Jerseyklänning - grönDorothy Perkins WESTERN - Skjorta - midwashDorothy Perkins PRINT TIE HEM - Blus - cobaltDorothy Perkins Curve Långärmad tröja - gråDorothy Perkins Petite EMILY - Blus - evergrön

DRYKORN FRANCA - Långärmad tröja - gråEscada Sport NELLIESA - Blus - vitedc by Esprit REPEAT - Linne - röd orangeedc by Esprit LONG CARDI - Kofta - medium grå

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Envii ENSERRA DRESS - Maxiklänning - imperial blåEllesse MACY - Träningsbyxor - zinfandelEsprit STRIPE TEE - T-shirt med print - light gulEsprit Kofta - camelEsprit Collection Blus - off-vit

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Even&Odd Jerseyklänning - vit/rosaEven&Odd Långärmad tröja - off-vitEven&Odd active T-shirt - bas - petrol

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Evans EMBROIDERED LIGHT TIE SHOULDER DRESS - Vardagsklänning - light blåExpresso KORI - Blazer - indigo

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Filippa K BALLERINA STYLE CAP SLEEVE - T-shirt - bas - mousseFashion Union WARBLER - Kofta - burgundy

Finery London HINOKI BLOUSE - Blus - daisies limeFree People TIME OUT - Blus - blåGANT Långärmad tröja - atomic orange

Ghospell GLOWING GROOMED - Skjorta - rosa

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Dan enkel fasad qnfkjw1075-Hem & Trädgård

Effekt: Max 35W
Höjd: 13cm
Bredd: 14cm
Djup: 9cm

Meningen med hela skiten…

Glamorous FLORAL MAXI DRESS - Maxiklänning - orange/teal

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

GAP FAV CREW - T-shirt - bas - vitGAP DRAPY PLAID - Skjorta - orange/multiGuess ICON TEE - T-shirt med print - true vit a000

15324212664902228635381886865163.jpg

Hobbs NATALIA DRESS - Vardagsklänning - sienna rödHope & Ivy TIE SLEEVE WRAP WITH TRIM DETAILING - Maxiklänning - berry

HUGO SHARVANA - T-shirt med print - open blåIro HOTHEAD - T-shirt med print - vanilleIVY & OAK MIDI PRINTED WRAP BLOUSE - Blus - rödJ.CREW PERFECT TANK TOP SLIM FIT - Linne - navy/ivory

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

J.LINDEBERG ELAH COMPRESSION - Tights - blåJUST FEMALE JULIETTE DRESS - Vardagsklänning - pine groveJDY Skjorta - light blåKIOMI Långärmad tröja - multi-colouröd

Boken finns att köpa här.

Kaffe AMBER TUNIC - Tunika - jelly bean grön

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Kempa CURVE WOMEN - T-shirt med print - royal/vitKaren by Simonsen Blus - dark blåLost Ink WITH PLEAT DETAIL AND TRIM - Skjorta - vit

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Lauren Ralph Lauren MATTE BETHY - Fodralklänning - lighthouse navy
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • La Sportiva PUSH - T-shirt med print - cobalt blå/orangeLez a Lez Sweatshirt - preto reativoLace & Beads MARTNA MAXI - Festklänning - navy
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Missguided EYELASH TRIM CAMI - Linne - khakimint&berry Maxiklänning - edenmint&berry Blazer - blåMore & More PATCHED - Långärmad tröja - tangerine röd
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • MAMALICIOUS Fodralklänning - navy blazerMango JOEY - Vardagsklänning - khaki
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Marc O'Polo OVERCUT SHOULDER - T-shirt - bas - vit
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Mavi HODDED CARDIGAN - Kofta - antique vitMiss Selfridge COWL CAMI - Linne - rust

Over and out.

Klara