The Descent from the Cross,Jean Jouvenet,50x40cm

Christ and the Woman Taken in Adultery,Nicolas Poussin,60x40cm
Lady Alston,Thomas Gainsborough,60x40cm

Nexa brandfilt, 120x180cm, glasfiber, max 500 grader

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Ramar - stl. 10x10+9x11 cm - Kejsarträd - 80 stAvloppsinstallationsarmbågsanslutning 32mm diameter 45degSteinel Utomhusstrålkastare XLED Home 1 SL vit 029685 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Krok - 12 x 12 cm - 10 st
The Large poplar,Gustav Klimt,40x40cm
Ram i Furu - 21x16 cm - 1 st

Häftapparat + 5000st häft klämmer 26/6

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.An Artists' Party in the Studio of Isabey,Louis Leopold Boilly,6Philips LED Sensor E27 60W Frost 4st Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Dansje van drie Bretonse meires,Paul Gauguin,50x40cmGrytunderlägg i trä Dalahäst eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Glasnalle - En fantastisk son
Gurka Slanggurka Armenian Yard Long 10 st frön

SM Sport Juniorkompass

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Unknow work 77,Anders Zorn,68.5x50.9cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Self-Portrait,Pierre Renoir,39.1x31.7cmTwo Cut Sunflowers,Vincent Van Gogh,50x60cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Dammsugarpåsar Kärcher 2301Poster - Mexikansk döskalle No.2 40x50cmJusterbar flexibel rening av plaströr 32 / 40mm x 32 / 40mm

Läs mer...
Peasant Woman at the Spinning Wheel,Vincent Van Gogh, 41x32.5cm
Poster - Flamingo Shine no.6 30x40m

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Dubbel 10-tums filterfiltreringsfiltreringssystem 3/4 "-anslutniThe Poet's Garden i,Vincent Van Gogh,50x40cm10-tals filterfiltreringsfiltret fyllt med polyfosfat
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättLondon,Parliament,Claude Monet,60x50cmThe Church at Auvers,Vincent Van Gogh,50x40cmGlasflaska med sugrör och ordspråk text mjölkflaska att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Världskarta No.25 30x40cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Morphy Richards Brödrost Aspect Scandi Vit 4 Skivor
HUND FIGUR I STEN - Höjd: 38 cm - Vikt: 13,5 kg

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Tavla Canvas 85x113 Världskarta Navi

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotLow ProfileLCD Plasma TV Wall MountPoster - Lejon kungen No.2 40x50cmDammsugarpåsar Euroclean UZ 872 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammsugarpåsar AEG Vampyr 400 till 499
Dammsugarpåsar Samsung SC 7200 till 7299
Tavla Ballerina Moon Blå
Dammsugarpåsar Rowenta RB 54

Viktigt!

Dammsugarpåsar Electrolux Ultraone UOQuattro
Dammsugarpåsar Siemens VM 15000 till 15999
Dammsugarpåsar Volta Prestige

Kontakt

Dammsugarpåsar Electrolux Z 8840

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Dammsugarpåsar Siemens VS 9120
No1 Dulton Köksvåg med Timer Röd i Metall

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Ljusstake Gloria Guldfärgad 19 cm
Plåtskylt Hund

Stöd FARR!

ProPlus Spännrem med Spärrhake + 2 Krokar 8 m 3000 kg 320264

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Set of 3 LED Candles Amber/Colour change