Tavla Hello Kitty

Madison Överdrag för hängande/stående parasoll grå COVHP025
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Soya - Felicity 169, Svart

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Tash-Kalar: Everfrost - Brädspel

SMHI Varning

vidaXL LED istapp 16st
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Tavla Diamond
Skära - 50 cm kraftig stål och utbytpart trähandtag SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Köksfläkt 150 mm med fuktighetsgivare torkad
vidaXL stol massivt teakträ 30x30x40 cm
vidaXL Diamantborrkrona för våt-/torrborrning 50x400 mm 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
vidaXL Nattduksbord trä brun
vidaXL 4 Runda soffben i krom 180 mm
16 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL Plisségardin 80 x 200 cm gräddvit Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Kökspetsutbyte 1/2 "bsp 200mm typ c
Fortsätt läsa
Skära - 37 cm

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
1/2 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig mässing - 60mm
vidaXL Jordborr 80 mm Stål inkl. förlängningsrör 5 meter 14 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL Handgjorda vita ljushållare, snurrad design, set om 3 Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
vidaXL Matstolar brun 4 st
Fortsätt läsa
vidaXL Stolsöverdrag polyester stretch vinröd 6 st

Varför varna för kontroller

vidaXL Bäddset bomull 3 delar 240x220/80x80 cm vit
vidaXL Konsolbord 90x30x71,5 cm brun 14 MAJ 2019 Skrivet av :
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
3/4 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig - 30 mm lång
Fortsätt läsa
vidaXL 5 Bordsdukar Vit 100 x 100 cm
vidaXL Partytält med 6 sidoväggar blå 2x2 m
14 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL Metalldetektor pinpointer svart och röd
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
vidaXL 4 Kuddöverdrag i bomull vita 40 x 40 cm
vidaXL Trädgårdsstängsel bambu 1000x30 cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
vidaXL Bäddset bomull 2 delar 155x200/80x80 cm blå
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
vidaXL Manuellt styrd falsmaskin för metallplåt 630 mm

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL Stängselnät Hexagonal 75 cm x 25 m, 1 mm Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
vidaXL Avdragarsats för tändspolar 4 delar VW Audi
Julgranskula Blå Bertil

En helg med liberalernas toppnamn i EU

vidaXL Marklampor med LED 3 st runda
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - Röd heart love 21x30cm Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Canvastavla Blomma 40x100
Poster - Blå fjäder 50x70cm 13 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL Stolsdynor för trädgården 2 st 120x50x3 cm blå
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Proove Grenuttag 3-Väg Brytare Ojordad 0,8M 1Mm2
Affisch Medium Sarf
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Väggklistermärke med LED Lampa
vidaXL Spänningsmätare för kamrem

Danstävling i Älvsbyn lockade

vidaXL Handfat rund keramik vit 40x16 cm EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Poster Dal i USA, 50x70 cm
Chenillekniv - Fiskars Specialkniv till textil
vidaXL Sängbord 40x30x50 cm massiv teak
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Wilfa Kaffekvarn CG-110B "Auto" (605773)
Poster - Together is our favorite place to be No.2 40x50cm
Poster - Breathe No.1 40x50cm
Poster - Your mind is powerful No.6 70x100cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Susanna and the Elders,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cm
Med ram Pope Paul III,Titian,61x51cm
Jasmine Örngott Hjärta 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Julkalender - stl. 30x42 cm - 5 st 1