Selected 'Collect' regular fit skjorta, Svart


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster Modell som blomma, 50x70 cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Sanrio Badtz-Maru Mjukis Gosedjur 23 cm
Philips Hue Fair Vit Amb Pendant Sv

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster Vietnamesisk kvinna som bär mat, 50x70 cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Wilfa Luftfuktare HUE-6B (601202)
Fotoram/Fotohängare Moln Rosa/Bå

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Rostfritt stål arbetsbord 120 x 60 cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster luftballonger, 50x50 cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar FERM Luftslang Plast ATA1027Bolsius Doftljus 6 st Vanilla gräddvit 103626150375vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Reseadapter UK till EU
Taklampa svart OLZA

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Mill Oljefyllt element 1000 W svart AB-H1000DN

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster Havet, 70x100 cm
vidaXL Nätdörr med gångjärn 120 x 240 cm vit
Askkopp 8-Ball

På tisdagen godkände ministerrådetEsschert Design Odlingslåda med vikbart stativ NG77Bosch Skaftdammsugare BBH22041 20,4VOBH Nordica Vattenkokare NEMO svart 6451 (51026451) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Glassmaskin 0.5 l
vidaXL Konsolbord spegel MDF och glas 106,5x38x76,5 cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenvidaXL Steghylla 4 hyllor metall svart anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Good Morning Bäddset 5316-P HORSES 140x200/220 cm flerfärgat