Powertejp - 25 m - 7 mm bröd

2000 förp Stora Vatten kristaller 1,5-1,7 cm Lila

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

IBILI TERMOMETER PENN

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Taklök Hardy mixade taklöksfröer 20 frö

Harley Davidson CoasterLjushållare

Avtappningsslang 25mm/50m Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Le Chat Noir - Steinlein
Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerBrix CanKey Konservöppnare - Blå FrostKuddfodral svart Lustgården Stig Lindberg av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Ilse Jacobsen Rub 1 gummistövlar, Dark Indigo

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Spegel i guld, yttermått 44x54 cmCafébord i aluminium 5,8 cm ej fällbar

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Mini Garden Plant Tool  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
Häftapparat K2 Av Rapid - 50 ark - Bäst i test!

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Överfallslarm/Personlarm, Svart

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avLyx-trädgårdspaviljong med 6 sidodelar beige600 Olle bord med MDF top med trä ben vit/svart/ 995:-Dekorationshjärta Svart 30x30 cm Hjärta Väggdekor vardagen på egen hand.

Poster A3 30x42cm Diamonds

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaDekorationshjärta Vitt 30x30 cm Hjärta Väggdekor saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Emaljbägare Mumin 4 dl, ljusblå, från Muurla. Presenttips

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Tavla/bild med en drake med klotAvloppsskydd - slaskskydd - universalverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

158 Förvaringspall gul/creme/ 395:-

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterSmörgåsgaffel.rfr " ideal" 3-pCarpe Diem VäggordPhilips Hue Amaze Vit Amb Pendel Sv (4023330P7)

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

För Dusch och Kar & duschblandareUtan utvändigt montagesetInstallationsdjup 70-100 mmEnkel att installera, förmonterad och Testad enhetGROHE SilkMove 46 mm keramisk insatsInställbar flödesbegränsareInstallationssäker, stabil inbyggnadslåda och skyddskåpaMöjlighet till fastsättning på betong- och gipsväggarVäggpackning1/2" anslutningar med markeringOmkastare levereras med den synliga delenBlandarkropp i mässingLjudklassad DIN 4109Lägsta tryck: 1,0 bar

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Ugnsplåt UtdragbarKassaskåp LitetPoster Vår familj är som en god kola A4Och det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Glasunderlägg "I need a lot of coffee..."