Elegant kvinnan med blommor, oljemålning på duk, 30x40 cm

pa_storlek: 21x30cm
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Mini Tak/Vägglampa Vit Markslöjd

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : Poster - Apa 21x30cm
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Bamse Yatzy

SMHI Varning

Saint Eulalia,John William Waterhouse,60x40cm
18 MAJ 2019 Skrivet av :
1/2 tums spjäll 2,5 bar säkerhetsventilavlastningsventil
vidaXL Staket i WPC 200x80 cm brun SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
80mm 0-120c 0-4 bar sidoinmatning termomanometer 1/2 "
MORPHY RICHARDS Dammsugare Supervac Pro
vidaXL Mörkläggningsgardiner för barn 2 st 140x240 cm båtar blå 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Emerio Elektrisk vattenkokare 1,0 L vit WK-110598.1
vidaXL 2 Flytande vägghyllor i MDF 40x20x3,8 cm vit
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Bärnät 4 x 5 m Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Poster - Hästar No.2 50x70cm
Fortsätt läsa
Poster - Djungel papegojor 21x30cm

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Letterboard Svart 30 x 46 cm
wolfcraft Pilot/borrförsänkare metall 2544000 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - Rosa blommor 1 70x100cm Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Garden gråtande slang droppbevattning 1/2 x 15m,
Fortsätt läsa
Fiat Bardispenser

Varför varna för kontroller

XQlite by Smartwares LED STARRY Glob E27 V-vit Ø125
Tristar El-grill på avtagbart stativ svart 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Produktinformation:S-anslutningarstickmått: 150 cc ± 12 mmflödesmängd: 22 l/minutkeramisk blandarsystemtemperaturbegränsning inställningsbarbackventilmed ljuddämpareslanganslutning DN15Ljudklass: IFlödesklass: BVarumärke: HansgroheTyp: Duschblandare
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
10 x rostfritt stål slangklämmor rörklämmor 40-60mm fjäril
Fortsätt läsa
vidaXL Båtlina i polypropylen 6 mm 100 m svart
Ampel Lea lilja - antikvit
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Traditionell kulhammare / hammare 1,5p ~700gram
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
vidaXL stol massivt teakträ 30x30x40 cm
Polygrip 125 mm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
vidaXL Rullgardin randig svart 60 x 100 cm transparent
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
vidaXL Pelare i rostfritt stål med utomhusuttag

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
1/2 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig krom mässing - 25 mm Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
vidaXL Matstolar vita 2 st
Julgranskula Grön Lars

En helg med liberalernas toppnamn i EU

vidaXL 5 Bordsdukar Vit 130 x 130 cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL 4 Justerbara bordsben i svart 710 mm Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Affisch/Poster Bon Appetit Ord/Text/Skrift 33x48cm
3/4 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig - 10 mm lång 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Sealskin Tvålpump Acero röd 361730259
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
J-Pegs Klädkrokar I Trä 3st
Lykta Saga - antikvit
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Dorre brödkorg Trend 20 x 20 cm Mässing
vidaXL Staket 90x500 cm hasselträ

Danstävling i Älvsbyn lockade

vidaXL Ryggdyna Vinröd 60x40x20 cm EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Mini Classic adventsstjärna koppar
vidaXL Plisségardin 100x200 cm creme
vidaXL Rullgardin randig svart 90 x 150 cm transparent
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Mini LCD Termometer med luftfuktighet
vidaXL 4 Justerbara raka bordsben i svart 1100 mm
vidaXL Marklampor med LED 3 st runda
Poster - Marmor fjärilar stående 30x40cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Poster - Rött hjärta Jag älskar dig 30x40cm
Self-Portrait with a Drawing of a Male,Luis Melendez,50x40cm
vidaXL Konstväxt Lagerträd med kruka 120 cm grön 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
vidaXL Soffbord i återvunnet massivt trä 1